Wpis z mikrobloga

Nowe źródło Aftonbladet twierdzi, że Joost był bardzo agresywny i zepsuł fotografce aparat. Dziewczyna jest ponoć zdruzgotana po tym incydencie i zostało jej zaoferowane wsparcie. Stoi to w sprzeczności z oświadczeniem Avrotros, w którym twierdzą, że do fizycznej konfrontacji nie doszło.

#eurowizja
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@maz00rskie_mleko: Jeden rabin powie tak, a inny powie nie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

@DespotaAnalny: Aftonbladet nie jest może pismem najwyższych lotów, ale porównywanie go do Faktu to trochę xD Mają na koncie wiele udanych śledztw dziennikarskich i codziennie czyta ich zdecydowana większość dorosłych Szwedów. Zresztą, to chyba jedyny magazyn,
  • Odpowiedz
@somatotropina: powinno się skończyć pouczeniem, a w najgorszym wypadku odebraniem punktów od jury, zostawić televote i pozwolić wystąpić, niech lud wyda osąd. Sprawa jest bardzo niejasna.
  • Odpowiedz
@iselilja z tym się zgodzę, nie był to mój ulubiony numer, jednak zdyskwalifikowanie uczestnika tuż przed finałem wskazywałoby na przewinienie grubszego kalibru. Z drugiej strony wszyscy byli świadkami wielu incydentów ze strony delegacji wiadomo jakiego kraju i ingerowania w przekaz innych artystów, co EBU miało kompletnie gdzieś. Jestem bardzo ciekawa rozwoju sytuacji.
  • Odpowiedz