Wpis z mikrobloga

Pytanko mam. Kończę właśnie z różową fabułę, ale jednocześnie stworzyłem nową postać (pominąłem kampanię) i fabułę chce skończyć właśnie nowa postacią bo mam dość druida. Jesteśmy w końcówce aktu V. Grając z różową dostaje info, że nie dostaje nagród bo mam już zrobiona tę misję (no logiczne skoro na nowej postaci mam już end game). Czy jak zrobię nowa postacią fabułę to zaliczony mi to jakoś, odblokują mi się dungeony teraz i w nowym sezonie czy będzie mi jakby czytać postęp fabuły ze starej postaci czyli końcówka aktu V? Chcemy w tym sezonie skończyć właśnie fabułę i dobic renomę żeby w nowym sezonie nie musieć się z tym bawić. Czy lepiej już przemęczyc i skończyć fabułę stara postacią?

#diablo4
  • 6
  • Odpowiedz
@zielony_goblin Końcówka V aktu to raptem 2-3h grania do końca fabuły… Poza tym, co w druidzie nie pasuje?( ͡° ͜ʖ ͡°) Build na pety powinien spokojnie dać radę.
I za tydzień nowy sezon więc średni pomysł z kolejną postacią…
  • Odpowiedz
  • 1
@Ademu inaczej: mam druida 51 lvl fabularnie praktycznie koniec 5 aktu oraz 2 postać 51 lvl nekro którym sobie gram endgamowo (pominięta fabuła). I chce skończyć fabułę dla samej fabuły (+ żeby różowej wbiło fabułę) nekro. No i nie wiem czy jak tak skończe to czy dostanę wszelakie bonusye za skończenie fabuły
  • Odpowiedz