Aktywne Wpisy

Soongoku +116
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

✨️ Jak zrozumieć plany kobiety na przyszłość? Ⓘ
Jak rozumieć słowa kobiety - "może za kilka miesięcy spróbujemy ponownie". ?
Ja mam 36 lat, ona 33. Byliśmy ze sobą prawie rok czasu, jednak postanowiła zakończyć naszą relację na chwilę obecną. Motywowała to innymi pragnieniami, innymi celami natomiast nie zamknęła furtki ostatecznie. Mamy normalny kontakt, czy to telefoniczny czy sms, spotykamy się czasem na mieście. Nie zamknęła furtki całkowicie natomiast ciągle podkreśla na chwilę
Jak rozumieć słowa kobiety - "może za kilka miesięcy spróbujemy ponownie". ?
Ja mam 36 lat, ona 33. Byliśmy ze sobą prawie rok czasu, jednak postanowiła zakończyć naszą relację na chwilę obecną. Motywowała to innymi pragnieniami, innymi celami natomiast nie zamknęła furtki ostatecznie. Mamy normalny kontakt, czy to telefoniczny czy sms, spotykamy się czasem na mieście. Nie zamknęła furtki całkowicie natomiast ciągle podkreśla na chwilę

Komentarz usunięty przez moderatora
@pjk13:
@pjk13: rywala w konkurencji SPORTOWEJ. To nie są twoi wrogowie. Mistrzowie maczety to są wrogowie społeczeństwa.
@SpiderFYM: czyli twierdzisz, że przyjechała do Warszawy na mecz drużyny, której nie kibicuje?
@wstanczyk: albo skończy się tak, że jakiś p---b, który nawet nie ma dzieci potnie ją maczetą. Kraków to chore miasto pod tym względem
@wstanczyk: ja nic nie usprawiedliwiam, a tylko stwierdzam fakty. Ludzie w Krakowie ginęli, tylko dlatego, że mieli inny szalik. Jesteś pewny, że pojawienie się na meczu w takim towarzystwie nie uruchomi jakiego debila? Tu jest miejsce gdzie można spotkać kibica przeciwnej drużyny jest podane na tacy.
@nieocenzurowany88: ale mi nie musisz tego mówić,
Trzeba eliminować ze społeczeństwa patologie, a i dodatkowo nie próbować normalizować tej sytuacji, jak to robisz.
Ty myślisz że na stadionie kogokolwiek poza młynem będzie obchodzić coś takiego? Poważnie? Xd
Nie wiem jak ty to robisz, bo niby chciałeś zaprzeczyć temu co