Aktywne Wpisy
Kam_sekwaw +88
Problemem wysokich cen #nieruchomosci nie są koszty budowy czy chciwość deweloperów tylko niesprawiedliwy system podatkowy jaki panuje w Polsce.
Janusz na minimalnej 4300 zł dostanie 3200 netto, z czego pracodawca zapłaci ponad 5000 zł.
Kto kto zarabia średnią krajową dostanie 6000 zł na ręke, z czego 8,5 to brutto, a koszty to ponad 10000 zł.
Ktoś kto zarabia 25 tysięcy wrzuci sobie w koszty samochód, paliwo od reszty zapłaci 19% podatku i
Janusz na minimalnej 4300 zł dostanie 3200 netto, z czego pracodawca zapłaci ponad 5000 zł.
Kto kto zarabia średnią krajową dostanie 6000 zł na ręke, z czego 8,5 to brutto, a koszty to ponad 10000 zł.
Ktoś kto zarabia 25 tysięcy wrzuci sobie w koszty samochód, paliwo od reszty zapłaci 19% podatku i

Bibi_Mechanik +63
#alkoholizm Od połowy maja ani łyka alkoholu, wczesniej 2-3 czteropaki na dzień. Dawno już nie byłem tak długo trzeźwy i mam nadzieję, że jeszcze trochę wytrzymam

Mam nadzieję że wprowadzą tę ustawę która blokuje możliwość kibicowania więcej niż jednej drużynie. xD
źródło: klingadalejostra
Pobierz@Heero21: poważne nie widzisz różnicy w zatrudnieniu przez klub, a firmę będąca conajwyżej sponsorem tego klubu?
Nic tylko współczuć ciasnych horyzontów ¯\(ツ)/¯ a na mecze chodze i to na stadiony roznych klubow, z zapalonymi kibicami roznych druzyn i jakoś nikt problemu nie ma
Poza tym nawet wybory parlamentarne są idealnym
Dam Ci inny przykład - kolega ze studiów, rodowity Łodzianin i wierny kibic Widzewa, pracował kilka lat w akademii Legii. Absolutnie nikt nie robił z tego powodu mu zarzutów, bo był dobrym pracownikiem.
A tutaj wybuchła taka afera, bo Cracovia ma jednych z najbardziej zakompleksionych na punkcie
@papaj42: Ja lubię te przyśpiewki z UK: xD
Na meczu w czwartek był że mną kolega, który kibicuje Legi ale ze względu na mnie trzymał kciuki za Wisłe w tym meczu.
Co do tego że ludzie ginęli za inny szykuj to od ma prawdę wieku lat nic takiego nie miało miejsca. Ganiaja się "kumaci" z "kumatymi" i nie wiem