Aktywne Wpisy

ly000 +48
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
mlody_sarmata_ +125
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Bo mi się zdaje to trochę bez związku
@thorgoth: Mam tak samo. Pytanie jest adresowane do fanatyków, którzy teraz histerycznie reagują, że będą opóźnienia i powołują się na wpisy championów z poprzedniego rządu. Do nich jest pytanie co ukochany PiS zrobił od 2018 roku, żeby tych opóźnień nie było? Mało tego nawet idąc ich tokiem myślenia. Tusk może łatwo uwalić CPK tylko dlatego, że tam jeszcze łopata nie
@JC97: To jeszcze gorzej, bo wtedy po prostu jesteś dla nich tzw. pożytecznym idiotą
Koalicja nie obiecywała budowy CPK z powodu tego co PIS z
@Lambo994: a co to ma do rzeczy? PiS już nie rządzi, a trochę zmieniony argument " A BO PEŁOOO" zwyczajnie brzmi śmiesznie.
@JC97: można też mieć zdrowy rozsądek i wiedzieć, że CPK w takiej megalomańskiej konfiguracji nie ma absolutnie żadnego ekonomicznego sensu.
@JC97: co tak słabo. Miało być 120 milionów