Aktywne Wpisy
MarekKucharz +120
#rozowepaski #zwiazki
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was

Vegasik69 +50
źródło: 1000017450
Pobierz

W internecie pojawiła się informacja o Ziemcu pracującym na budowie za granicą.
Czy taka rozpoznawalność nie powoduje czasami, że miałby problem ze znalezieniem takiej pracy i zaaklimatyzowaniu się wśród innych pracowników? Jest pewna różnica pomiędzy nimi. Ale może to innym nie przeszkadza, bo robią to samo?
#pytanie #psychologia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Kto? ( ಠ_ಠ)
Typ zarabiał prawie 40k miesięcznie przez 8 lat. I nie ma podobno nic.
@Tytanowy_Lucjan: no i jak prowadzisz nabór na tynkarza akrobatę to przepytujesz typa o jego strategie inwestycyjne?