Wpis z mikrobloga

• 18
@zloty_wkret: Jak wklejasz obrazek Bosaka z rodziną, to czemu nie wkleisz zdjęcia Zandberga, który również ma rodzinę, tylko przeklejasz jakieś obrazki z różnych wydarzeń? Bądźmy konsekwentni. Chyba, że polityczkujesz sobie.

To w takim razie: Zandberg poza tym, że ma RIGCZ w kwestii mieszkań, to ma go też w innych kwestiach. Razem jest partią, która moralnie stoi wysoko, bo sprzyja zwykłemu człowiekowi i nikogo nie wyklucza, patrzy na dobro pracującego Polaka,
  • Odpowiedz
@aei9077: razem to cywilizowana partia xD ty znasz ich program ? Takie pierwsze lepsze ich pomysły

Ustanowimy wysokość płacy minimalnej na umowie o pracę na poziomie ⅔ przeciętnego wynagrodzenia w gospodarce.

Zgodnie z rekomendacjami Międzyrządowego Panelu ds. Zmian Klimatu do 2030 roku obniżymy emisje dwutlenku węgla o co najmniej połowę, a nie później niż w 2050 roku Polska osiągnie neutralność
  • Odpowiedz
@aei9077: trzeba być skrajnie skąpo obdarzonym rozumem aby wierzyć w to co napisałeś... Co jest dziwne bo skoro to napisałeś to jakieś objawy inteligencji są. Ciekawy przypadek
  • Odpowiedz
xD

@konserwix

Spokojnie, z Korwina się wyrasta. Też myślałem tak jak ty, gdy byłem w twoim wieku. Później poszedłem do liceum i zaczęło mi przechodzić. Wszystko jeszcze będzie dobrze, nie martw się ;*
  • Odpowiedz
@aei9077: no nie wiem, jak ktoś coś powie mądrego według mnie (nieważne z jakiego ugrupowania) to mu przyznaję rację, a nie mówię, że no p------i głupoty, bo jest z pisu czy po
  • Odpowiedz