Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +218
Demografia w kraju leży. Powodem jest mniejsza presja na posiadanie dzieci, większy nacisk na samorealizację.
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
źródło: G9K5aplW8AAnYok
Pobierz
Apocaliptorr +66
S@mobojstwo człowieka to dla mnie największy dowód na nieistnienie chrześcijańskiego boga albo jego obojętność. Powiecie, że człowiek ma wolną wolę, tak? Jak jeszcze chodziłem do szkoły, był ze mną w klasie dzieciak, który się z@bił. 12 lat, gnębili go w szkole. Szkolne cwaniaczki namówili 3/4 uczniów przeciwko niemu i zmawiali się, żeby go bić po szkole. Jego rodzice w niczym go nie wspierali. I jak mi odpowiecie na to co się wtedy

źródło: 8o7u41
PobierzTo w takim razie: Zandberg poza tym, że ma RIGCZ w kwestii mieszkań, to ma go też w innych kwestiach. Razem jest partią, która moralnie stoi wysoko, bo sprzyja zwykłemu człowiekowi i nikogo nie wyklucza, patrzy na dobro pracującego Polaka,
Ustanowimy wysokość płacy minimalnej na umowie o pracę na poziomie ⅔ przeciętnego wynagrodzenia w gospodarce.
Zgodnie z rekomendacjami Międzyrządowego Panelu ds. Zmian Klimatu do 2030 roku obniżymy emisje dwutlenku węgla o co najmniej połowę, a nie później niż w 2050 roku Polska osiągnie neutralność
@eFieN: #urojeniaprawakoidalne
źródło: 8o8852
Pobierz@aei9077 ale wie towarzysz, że popieranie komuny podchodzi pod paragraf?
@aei9077: jesteście straconym pokoleniem.
@konserwix
Spokojnie, z Korwina się wyrasta. Też myślałem tak jak ty, gdy byłem w twoim wieku. Później poszedłem do liceum i zaczęło mi przechodzić. Wszystko jeszcze będzie dobrze, nie martw się ;*
@aei9077:
xD