Aktywne Wpisy

tesknilam_ +240
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +305
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

#ekologia
źródło: 1000004122
PobierzNieironicznie słyszałam to jako tłumaczenie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Tak się kończy odejście od Chrześcijaństwa i moralności Kanta ( ͡º ͜ʖ͡º)
@FuckYouTony: Na wykopie ktoś mi pisał, że znacznie bardziej szkodzi biedny plebs planecie niż miliarderzy i politycy, bo jest ich relatywnie mało i są wartościowi np. to filantropi i wynalazcy. To szokujące jak ludzie się łamią i mają prane mózgi.
@Let_Me_2_Be: nie mówi się już o tym xD?
Jakby rzeczywiście było źle, to by budowali elektrownie atomowe, a nie je wyłączali.
Ściema, nic więcej.
@FuckYouTony: tak, zwłaszcza zasoby do produkcji paliwa jądrowego, którego przy odpowiednim wykorzystaniu starczy na ~4 miliardy lat (niby kiedyś się skończą xD)