Aktywne Wpisy

Lewusx +44
Siemanko, przyszedł czas na kolejną małą aktualizację.
Waga w ostatnich 2 tygodniach w trendzie wzrostowym, z poziomów 118,5-120kg, obecnie pokazuje częściej 120,5-121,5kg, więc bardzo, ale to bardzo optymistycznie.
Do tej pory nie było podziału na DT/DNT, leciałem po kolei 2 dni niskie - 300B/70T/350WW, a potem dzień wysoki - 300B/70T/550WW.
Od
Waga w ostatnich 2 tygodniach w trendzie wzrostowym, z poziomów 118,5-120kg, obecnie pokazuje częściej 120,5-121,5kg, więc bardzo, ale to bardzo optymistycznie.
Do tej pory nie było podziału na DT/DNT, leciałem po kolei 2 dni niskie - 300B/70T/350WW, a potem dzień wysoki - 300B/70T/550WW.
Od
źródło: 3139247A-48C0-4EA8-97D3-D42852F577C7
Pobierz
Czoso +221
Nie mogę przestać myśleć o tym, ze o #afera #lekarz100k dowiedzieliśmy sie tylko dlatego, bo jakiś losowy twitterowicz wyciągnął publicznie dostępne oświadczenia podatkowe. I tylko dlatego sie to udało. Bo nie trzeba było bylo dostepu i narzędzi.
Władza miała info i to ignorowała. Serio XD
Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że jakby wykopki miały dostęp do danych z jakimi "zniżkami" (ładne słowo na łapówkę) kupowali mieszkania politycy
Władza miała info i to ignorowała. Serio XD
Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że jakby wykopki miały dostęp do danych z jakimi "zniżkami" (ładne słowo na łapówkę) kupowali mieszkania politycy
źródło: image
Pobierz

@mirko_anonim: jeden rabin powie tak, drugi inaczej. Jednemu to zadziała a drugiemu nie. Nie sprawdzisz to się nie przekonasz.
@mirko_anonim:
Dzięki, wiesz.. ja bardzo bym chciał, natomiast mając 30 lat i zerowe doświadczenie jedynie co się stanie to się zbłaźnię. Nie wiedziałbym nawet czym zainteresować 30 latkę, nie wiedziałbym jak prowadzić rozmowę, co mówić, jak się zachowywać, po prostu zbłaźniłbym się totalnie...
─────────────────────
· Akcje:
"Mądra dziewczyna nie odrzuci Cię z powodu braku doświadczenia "
Nie ma takich. 99% go wysmieje, a 1% powie by zostali przyjaciómi
@bulbulator90: są. tyle że tu nie chodzi o to że facet jest prawikiem czy nie, tylko czy ten prawik jest ruchable czy nie.