Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +4
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Vendigoo +16
#raportzpanstwasrodka Nasz artysta, chyba z tantiemów, już dorobił się pralki, no no no..
źródło: Sibi 7
Pobierz

@mirko_anonim: jeden rabin powie tak, drugi inaczej. Jednemu to zadziała a drugiemu nie. Nie sprawdzisz to się nie przekonasz.
@mirko_anonim:
Dzięki, wiesz.. ja bardzo bym chciał, natomiast mając 30 lat i zerowe doświadczenie jedynie co się stanie to się zbłaźnię. Nie wiedziałbym nawet czym zainteresować 30 latkę, nie wiedziałbym jak prowadzić rozmowę, co mówić, jak się zachowywać, po prostu zbłaźniłbym się totalnie...
─────────────────────
· Akcje:
"Mądra dziewczyna nie odrzuci Cię z powodu braku doświadczenia "
Nie ma takich. 99% go wysmieje, a 1% powie by zostali przyjaciómi
@bulbulator90: są. tyle że tu nie chodzi o to że facet jest prawikiem czy nie, tylko czy ten prawik jest ruchable czy nie.