Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: ja bym radziła, żebyś w wieku 30 lat zaczął podejmować decyzje za siebie, zamiast pytać o radę portal ze śmiesznymi kotkami, politycznymi nawalankami i miłośnikami okładania się po ryjach przez internetowe gwiazdki.
  • Odpowiedz
Jedni bardzo odradzali (w tym co mnie dziwiło, częściej mężczyźni niż kobiety) twierdząc że dół po tym będzie jeszcze większy, inni natomiast mówili żeby jak najszybciej z tego skorzystać i zrzucić z siebie ten "balast" i dać sobie ulgę.

@mirko_anonim: jeden rabin powie tak, drugi inaczej. Jednemu to zadziała a drugiemu nie. Nie sprawdzisz to się nie przekonasz.

Chciałbym poznać opinie mężczyzn i kobiet w tym temacie.

@mirko_anonim:
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Sasanka9

Dzięki, wiesz.. ja bardzo bym chciał, natomiast mając 30 lat i zerowe doświadczenie jedynie co się stanie to się zbłaźnię. Nie wiedziałbym nawet czym zainteresować 30 latkę, nie wiedziałbym jak prowadzić rozmowę, co mówić, jak się zachowywać, po prostu zbłaźniłbym się totalnie...

· Akcje:
  • Odpowiedz
@mirko_anonim no i to jest problem, że uważasz nas za istoty z innej planety... a tak nie jest (mam nadzieję :D). Dobrze by było, żebyś otoczył się kobietami nie tylko w celach matrymonialnych. Żebyś poprzebywał z nami trochę na co dzień np. w pracy, na siłowni, może jakimś kursie itp. żebyś nabrał doświadczenia, obycia. Myślę, że to by Ci dobrze zrobiło.
  • Odpowiedz