@frugASS: dzisiaj to by powiedzieli, że to uprzedmatawia kobiety bo za garami facet powinien byćvz rodzina skoro to zabawa dla całej rodziny a nie kury domowej z dziećmi xd
@frugASS: ludzie piszą takie komentarze podpisując się pod tym imieniem, nazwiskiem i pokazując swoją facjatę. Ja na wykopie pisząc jako Soczi jakoś źle bym się czuł pisząc coś takiego innemu mirasowi.
Tak samo -kuchnia włoska to chłopskie jadło wcześniej bazujące na kluchach i innych tanich składnikach. A teraz próbują wmówić że bez super drogich oryginalnych składników DOP to gówno a nie jedzenie xD.
@revente: Bo każde jedzenie można wykręcić na lepszy poziom, niż sprowadzić to tylko do zapchania kichy.
Bardzo dużo 'tradycyjnych' przepisów ma max kilkadziesiąt lat, a wiele z nich powstało w USA xD.
Przydałoby się ją zjechać na fb tak po wykopowemu.
@Rocky_Zuma_Skye @OgolnieRzeczBioracGeneralnie tylko czy to ta sama osoba? adorata46 i adorata70 @Soczi Po drugie, wygląda to bardziej na trola. Akurat na wykopie wystarczy że wejdziesz na odpowiednie tagi i zobaczysz takie same teksty...
@revente: Carbonara nie jest jakims fancy daniem wloskim, a daniem raczej pod turystów. Prozno jej szukac w wielu menu. Podobnie jak spaghetti jakie znamy u nas, czyli spaghetti bolognese. W Bolonii je się tagliatelle i slusznie, bo spaghetti ma zbyt mala powierzchnie nosna dla tak ciezkiego sosu z mięsem. Z makaranow serowych znacznie bardziej tradycyjnym jest "cacio e pepe".
Komentarz usunięty przez autora
@Rocky_Zuma_Skye: Tak wyobrażam sobie pisowca który wyzywa wszystkich od "uśmiechniętych Polaków".
@revente: Bo każde jedzenie można wykręcić na lepszy poziom, niż sprowadzić to tylko do zapchania kichy.
@revente: Podasz jakies przyklady?
@Rocky_Zuma_Skye @OgolnieRzeczBioracGeneralnie tylko czy to ta sama osoba? adorata46 i adorata70
@Soczi Po drugie, wygląda to bardziej na trola. Akurat na wykopie wystarczy że wejdziesz na odpowiednie tagi i zobaczysz takie same teksty...
@revente: Carbonara nie jest jakims fancy daniem wloskim, a daniem raczej pod turystów. Prozno jej szukac w wielu menu. Podobnie jak spaghetti jakie znamy u nas, czyli spaghetti bolognese. W Bolonii je się tagliatelle i slusznie, bo spaghetti ma zbyt mala powierzchnie nosna dla tak ciezkiego sosu z mięsem. Z makaranow serowych znacznie bardziej tradycyjnym jest "cacio e pepe".