Aktywne Wpisy

cypisek84 +81
W końcu po 2 letniej tułaczce w kołchozie udało mi się uzbierać na wymarzony pojazd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
źródło: 8c03719117ac1018c7d6054370a38d78579fe6e0c3c457357f184b3af6825aac,w800
Pobierz
diszpetri +197
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Moja dziewczyna jak tylko ma okazję to jedzie do swojego domu rodzinnego.
Pytałem jej dlaczego tak robi. Mówi, że tam ma znajomych, dużo swoich rzeczy, że lubi swoją okolice bo ma tam parki, lasy, że to dla niej odpoczynek psychiczny.
Mieszkamy razem od pół roku. Mam mieszkanie w centrum miasta. Niepokoi mnie to bo widzę, że ona tylko tam czuje się dobrze. O to też ją zapytałem i powiedziała, że to moje mieszkanie i zawsze będzie mieć pewny dystans i co swoje to swoje i jeszcze mówiła, że tutaj nie ma praktycznie wcale zieleni i tego co ona lubi (to prawda).
Stresuje mnie to. Zastanawiam się co robić.
#pytanie #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
──────────────────
@mirko_anonim: Nie stresować się. Kobita wyjeżdża - a ty masz wolną rękę co robić w tym czasie. Może poszukaj sobie dziewczyny.
a co niby robić?
mieszkasz u siebie to sobie mieszkaj
to że masz mieszkanie jest bardziej pewne i oparte na reallnych podstawach, niż że masz dziewczynę