Aktywne Wpisy

wfyokyga +82
Texas gryl były d--------e smakowo
źródło: temp_file6912045997509410554
Pobierz
BassGru +60
Chcę się tym z Wami podzielić. Uwielbiam ten portal za takie akcje jak #psiarze i chodzi mi dokładnie o ten mechanizm socjologiczny, który prowadzi do ekstremizacji w jakimś tam poglądzie. Zaczyna się od zidentyfikowania jakiegoś problemu społecznego, ekstrapolowaniu go na całą grupę społeczną, a następnie na wyeskalowaniu go poziomu absurdu, że jakiś typ będzie rzucał achtunagmi jako jego osobista wojna przeciw psom, mimo, że nie miał do nich nic miesiąc

źródło: szumlewicz
PobierzMają problem przez internet bo tutaj nikt się nie boi być wyśmiany niektórzy się nawet tym jarają bo liczy się atencja.
Niczym to się nie różni od bagatelizowania problemów kobiet mówieniem o histerii.
Kiedy kobieta używa argumentu "co z ciebie za facet", zawsze jest to niekorzystne dla mężczyzny i korzystne dla kobiety. Toteż jak się coś takiego słyszy, to mężczyznę powinno tylko utwierdzić w tym, ze podjął właściwą decyzją i ON dobrze na tym wyjdzie.
@WielkiNos:
z pewnym typem osób (zarówno kobiet jak i mężczyzn) rozmawiamy wprost, językiem nieskomplikowanym, nic im nie tłumaczymy - ona nie chce dialogu, ona chce wygłosić swoje zdanie, która zawsze będzie bezpodstawną krytyką dla krytyki
tak więc może sobie to robić owszem, ale po drugiej stronie drzwi :)
źródło: ElPawjpWkAEv5rL
PobierzJezun, wśród prawaków szury i oszołomy się chociaż różnią czymś od siebie, feministyczno-lewackie świry zawsze wyglądają i pier$#@ą to samo.
źródło: comment_pk33zEpBaKDhlugyCSBbKFhQL2tbb0sy
PobierzNie wiem co ci się ubzdurało, że mam pracę przy kompie.
BTW chłopy to nie pracują w handlu?