Aktywne Wpisy

Saddog +6
Napisałem to co na obrazku do koleżanki która mi się podoba. To miał być początek flirtu, wyjścia z sfery koleżeńskiej, z friendzonu...
Zdecydowałem się na ten krok po 2 miesiącach znajomości. Miałem problemy z oceną jej stosunku do mnie. Od początku wydawało mi się to podejżane że hot dziewczyna chce ze mną pisać i czasami się spotykać. Pisałem już o tej relacji więc nie będę się powtarzał.
I nagle ghosting... Jakie to
Zdecydowałem się na ten krok po 2 miesiącach znajomości. Miałem problemy z oceną jej stosunku do mnie. Od początku wydawało mi się to podejżane że hot dziewczyna chce ze mną pisać i czasami się spotykać. Pisałem już o tej relacji więc nie będę się powtarzał.
I nagle ghosting... Jakie to
źródło: 1000003020
Pobierz
Jaadammm +92
źródło: FB_IMG_1734269855136
Pobierz

#rownouprawnienie #pieklomezczyzn #logikaniebieskichpaskow #p0lka #prawamezczyzn
źródło: temp_file793225835303535939
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@G06DbT: ale zdajesz sobie sprawę, że taka "rozmowa" nie wyglądałaby jak w twoich fantazjach, że byś ją czyściutko punktował i orał, a wszyscy zgromadzeni w studio by klaskali?
Wyglądało by to tak jak np ostatnia rozmowa mazurka z tą aktywistką, co była dumna z tego, że liceum skończyła.
Chłopy szybciej schodzą z tego świata (piekła według kobiet).
@AnonimoweLwiatko Oczekujesz moim zdaniem niemożliwego. Moim zdaniem to właśnie trzeba robić odwrotnie, czyli poruszać ten temat szerzej gdzie się da.
Bez ideologii, bez najeżdżania na kobiety „bo som grupie", a niestety ale widzę że dalej spora część facetów tak robi.
@WielkiNos Akurat jej
A jak by kobiety były lepsze, i mniej zarabiały, to przecież każdy przedsiębiorca by chciał je zatrudniać, bo by miał większy zarobek do siebie.
@hypnodancer: Nie generalizuj, bo ja i wielu innych uważa feministki i ich głupoty za idiotyzm, a Terfy wcale nie są lepsze tylko różnica jest taka, że nie lubią transów, a stosunek do facetów jest podobny, czyli negatywny.
Gdy facet ma kryzys, to nie naskakują wokół niego przyjacielskie kobiety, tylko męczy się w samotnosci.
Kobiety mają gorzej? To szczekanie tych szowinistek zafiksowanych seksualnie jest irytujące. Chciałbym aby taki babsztyl pewnego dnia obudził się jako facet i był kopany w dupe od zycia