Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Duzo racji miras z tym, jak spektakularnie spiehdolil się świat po 2019 roku. Ale zawsze możesz się pocieszyć że mogło być dużej gorzej. Wciąż żyjemy w najlepszych możliwych czasach na najlepszym możliwym kontynencie.
  • Odpowiedz
@gharman: To prawda, w 2019 się szarakom żyło najlepiej. Ta cała covidova histeria to była głównie po to, żeby bogaci się zrobili jeszcze bogatsi. I żeby szarakom tak dobrze nie było, bo już zaczęli podskakiwać.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Mam tak samo jak Ty. Miałem odłożone 500k i władowałem w lokaty bezpiecznie, na giełdzie się nie znam, a nieruchomości mam 2 i tak jak Ty myślałem, że nie można pomopować tego balonika dłużej. Myliłem się, moje 500k jest teraz warte 250k w porywach, kilku Mariuszków co nam nabrało mieszkań w kredo i jeżdzą Porsche.

Tu nie chodzi o zazdrość, nie potrzebuję Porsche, chodzi o wartość pieniądza, stabilność, innowację,
  • Odpowiedz
To prawda, w 2019 się szarakom żyło najlepiej. Ta cała covidova histeria to była głównie po to, żeby bogaci się zrobili jeszcze bogatsi. I żeby szarakom tak dobrze nie było, bo już zaczęli podskakiwać.

@arsze_nick: @mirko_anonim Ciekawe 'spostrzeżenia'.
A teraz weźmy się za statystykę.
Statystycznie Polacy mają coraz więcej powierzchni i to cały czas rośnie.
Nie p--------e że to bogaci mają coraz więcej bo już dawno mięli wielkie domy - teraz bogaci bez
maszfajnedonice - >To prawda, w 2019 się szarakom żyło najlepiej. Ta cała covidova hi...

źródło: c2134

Pobierz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: a co potrafisz robić? Dlaczego liczysz na państwo że coś Ci da? Niby za co? :p Jak umiesz przynajmniej liczyć, to licz na siebie i weź los w swoje ręce. Jak tutaj Ci się nie powiedzie to zawsze możesz spróbować w innym kraju. Tylko trzeba się zmotywować i wyjść ze swojej strefy komfortu. A ponarzekać też można, tylko potem trzeba coś ze sobą zrobić. Żeby nie narzekać na to
  • Odpowiedz