mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
45
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
arsze_nick
arsze_nick
@gharman: To prawda, w 2019 się szarakom żyło najlepiej. Ta cała covidova histeria to była głównie po to, żeby bogaci się zrobili jeszcze bogatsi. I żeby szarakom tak dobrze nie było, bo już zaczęli podskakiwać.
32
Eliade
@mirko_anonim: stoicyzm
31
s.....r
s.....r
@mirko_anonim: Duzo racji miras z tym, jak spektakularnie spiehdolil się świat po 2019 roku. Ale zawsze możesz się pocieszyć że mogło być dużej gorzej. Wciąż żyjemy w najlepszych możliwych czasach na najlepszym możliwym kontynencie.
5
PfefferWerfer
Blagam, pomoze mi ktos przestac o tym myslec?

@mirko_anonim: Psychiatra.
2
LaurenceFass
LaurenceFass
stoicyzm

@Eliade:
Lepiej poznać szerzej filozofie, teologie. Stoicyzm neguje część natury ludzkiej jaką są emocje.

Blagam, pomoze mi ktos przestac o tym
1
masz_fajne_donice
To prawda, w 2019 się szarakom żyło najlepiej. Ta cała covidova histeria to była głównie po to, żeby bogaci się zrobili jeszcze bogatsi. I żeby szarakom tak dobrze nie było, bo już zaczęli podskakiwać.

@arsze_nick: @mirko_anonim Ciekawe 'spostrzeżenia'.
A teraz weźmy się za statystykę.
Statystycznie Polacy mają coraz więcej powierzchni i to cały czas rośnie.
Nie p--------e że to bogaci mają coraz więcej bo już dawno mięli wielkie domy - teraz bogaci bez
1
jacos911
@mirko_anonim: Ale 500+ dali, a teraz 800+, to mała cena za taką piękną kiełbasę wyborczą, no a teraz jeszcze kredyty młodym za darmo dadzą...
0
wwkbt
wwkbt
  • adult
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
gharman
gharman
@mirko_anonim w 2019 czulem sie najlepiej, stac mnie bylo na wiecej mimo kilku podwyzek od 2019, mialem wrazenie ze moge wszystko
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Mam tak samo jak Ty. Miałem odłożone 500k i władowałem w lokaty bezpiecznie, na giełdzie się nie znam, a nieruchomości mam 2 i tak jak Ty myślałem, że nie można pomopować tego balonika dłużej. Myliłem się, moje 500k jest teraz warte 250k w porywach, kilku Mariuszków co nam nabrało mieszkań w kredo i jeżdzą Porsche.

Tu nie chodzi o zazdrość, nie potrzebuję Porsche, chodzi o wartość pieniądza, stabilność, innowację,
0
m.....8
m.....8
@mirko_anonim: idź do psychiatry, na wykopie nikt ci nie pomoże
0
slapdash
W ogóle nie mogę się pogodzić z tym co się stało

@mirko_anonim: przeżyjesz.
0
spac_jesc_pracowac
@mirko_anonim: a co potrafisz robić? Dlaczego liczysz na państwo że coś Ci da? Niby za co? :p Jak umiesz przynajmniej liczyć, to licz na siebie i weź los w swoje ręce. Jak tutaj Ci się nie powiedzie to zawsze możesz spróbować w innym kraju. Tylko trzeba się zmotywować i wyjść ze swojej strefy komfortu. A ponarzekać też można, tylko potem trzeba coś ze sobą zrobić. Żeby nie narzekać na to
0
nikifor
a moze jednak bedzie sprawiedliwie? Moze rzeczywiscie drukuja gotowke by uratowac szaraczkow

@mirko_anonim: xD First time, huh?
0