Aktywne Wpisy

IksdeHeheh +359
#dzikitrener #polskieonuce
Priviet, dzikij trener tutáj. Ja nie schowałem sia do bunkra, ja rasplakałsia od waszych kommentov. Teper wy uviditie, zatançujem Katjuszku. Doigralis
Priviet, dzikij trener tutáj. Ja nie schowałem sia do bunkra, ja rasplakałsia od waszych kommentov. Teper wy uviditie, zatançujem Katjuszku. Doigralis
źródło: 3db1f039-bc52-49af-937a-a648b4370752
Pobierz
cheture +2
jak radzicie sobie z bezsensem życia? (nie piszcie nie radzimy)

Na szczęście się nic nie stało. Potem
Mało co swojej matki sam do domu opieki nie oddałem. Rak paliatywny. Stan taki, że nas już nie poznawała. Było nas 2 do opieki nad nią z ojcem. 2. A nie dawaliśmy rady psychicznie ani fizycznie po 2 miesiącach tego piekła. Środek covidu, ojciec emeryt, ja student, więc byliśmy przy niej 24/7, a i tak nie dawaliśmy już rady. Kto w domu nie miał chorego ten nie wie o
Sam bym chciał tak skończyć
@WielkiNos: Tak, to kobiety
@WujaTHC: Ty nie, ale z Twittera tej babeczki wychodzi na to, że sama jest niepełnosprawna.
Z tego co wyczytałem to coś związanego z poruszaniem się, problemy z nogami itp. - w tym konkretnym przypadku ona sama potrzebuje pomocy, a gdzie jeszcze opiekować się kimś innym?
@WielkiNos: też mnie to zastanawia właśnie. Medycyna jest coraz bardziej skuteczna, ludzie żyją coraz dłużej. Przecież córka tej kobiety z wpisu może mieć 60-70 lat. Niedługo sama będzie potrzebować opieki xD