Aktywne Wpisy

tojapaweu +321
Regularnie widzę narzekanie, że dzisiejsi trzydziestolatkowie „trafili najgorzej w historii”.
Serio? Sam mam 30 lat i uważam, że wręcz przeciwnie, dostaliśmy najlepszy możliwy start.
Dorastaliśmy w idealnym momencie. Mieliśmy dzieciństwo na podwórku, do późnych godzin, bez nosów w telefonach. Jednocześnie wchodziliśmy w świat technologii stopniowo, bez cyfrowego przesytu, który dziś niszczy koncentrację. Gry, filmy, internet, wszystko pojawiało się w tempie, które pozwalało się tym cieszyć, a nie uzależniać.
Byliśmy pierwszym pokoleniem, które mogło normalnie wyjechać
Serio? Sam mam 30 lat i uważam, że wręcz przeciwnie, dostaliśmy najlepszy możliwy start.
Dorastaliśmy w idealnym momencie. Mieliśmy dzieciństwo na podwórku, do późnych godzin, bez nosów w telefonach. Jednocześnie wchodziliśmy w świat technologii stopniowo, bez cyfrowego przesytu, który dziś niszczy koncentrację. Gry, filmy, internet, wszystko pojawiało się w tempie, które pozwalało się tym cieszyć, a nie uzależniać.
Byliśmy pierwszym pokoleniem, które mogło normalnie wyjechać
Mircy w #zwiazki #p0lka #kiciochpyta Jak rozwiązujecie temat podziału kosztów życia w związki. Mam mieszkanie na kredo i oprócz tego czynsz, prąd, gaz, tv plus internet. Myslalem żeby różowa dokładała tysiaka. Ona uważa że połowa rachunków wyłączając z tego kredyt. Ja mam jakieś tam swoje zdanie ale chętnie przeczytam jakie wy macie zanim je napisze

#garnitur #wesele #rzeszow #krosno #slub
Natomiast zawsze zaczynam i kończę w Recman w VIVO
Tam dobrze ci doradzą i dobiorą dodatki.
https://galeria-rzeszow.pl/sklep/gentleman/
Koszt? Hmmm, już nie pamiętam dokładnie ale z kamizelką wyszło chyba jakieś ~2500 zł.
Garnitur (marynarka + spodnie) z Vistuli 100% wełna. Cena standardowa 1700zł - jakaś promka i wyszło 1200zł.
Koszula z wólczanki 100% bawełna = 60zł (promka kup 2 koszule w cenie 1).
Poszetka wraz z muchą w zestawie 100% mikrofibra z giacomo conti 60zł.
Buty lasocki z CCC 199zł.
Krawcowa 50zł za
Komentarz usunięty przez autora