Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +23
Jeśli jako nastolatek nie miałeś dziewczyny, która cię naprawdę chciała, dotykała, uprawiała z tobą miłość i dawała ci codzienną walidację, to reszta twojego życia jest przegrana z automatu. Nie ma czegoś takiego jak nadrabianie, nie ma "jeszcze zdążę, dajcie mi czas". Okno zamknęło się na amen, a twoja psychika została zgwałcona w najważniejszym etapie życia, tylko i wyłącznie przez twój wygląd. Pozostał ci codzienny cope do końca żywota twojego amen.
Natura.
#
Natura.
#

serio_serio +3
ciekawe czy jak na wykop napisze się, że ksu i farben lehre to 2 najgorsze zespoły "punkowe", ktoś się oburzy o godzinie nocnej 00:43

Mam takie pytanie zainspirowane tym wpisem https://wykop.pl/wpis/75828897/przegryw-divyzwykopem-pytanie-tak-z-ciekawosci-zap
Tak z ciekawości zapytam, słyszał ktoś o takiej opcji u divy, że można z nią porozmawiać jak z normalnym człowiekiem, albo że ona traktuje klienta jak normalnego człowieka?
Nie spróbuję, ale ciekawi mnie to, czy zdarzały się takie sytuacje.
#divyzwykopem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Przecież masz opcje GFE, zresztą ona ma w------e jak zapłacisz.
@mirko_anonim: taa, można nawet o--------ć wspólnie pizzę, wypić wino, obejrzeć film. Może nawet z tobą iść na zakupy i pomóc kupic ciuchy pasujące do ciebie, o----------c przy tym gałę w przymierzalni. Można wypić kawę na mieście czy połazić po parku i wiele wiecej. To wszystko wyżej miałem w układzie sponso. Kwestia tego czy cię polubi po prostu. I oczywiście mówię tu o
kiedyś chodziłem tak często, że w zasadzie zdarzyło się prawie wszystko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Można rozmawiać. Można iść na spacer, do muzeum, albo po prostu się przytulić i leżeć.
Klienta traktuje się, jak normalnego mężczyznę, bo przecież nim jest. XD
Chyba że jego zachowanie jest butne, to wtedy stosunki dyplomatyczne ulegają zmianie.
w ghhu to nan nawet nie przeczytałam zjebue
@accalaurentia - pozdrawiam, dopiero się zorientowałem z kim rozmawiam, choć po przeczytaniu co piszesz nie było trudno się domyślać:)
Ja również w ubiegłym roku na tym tagu poważnie odpowiadałem na wszelkie pytania itp (mam koleżankę w tej branży oraz kilka jej koleżanek też znam, Warszawa jeśli Cię to interesuje), ale niestety tutaj jest za dużo baitów i wyśmiewania dziewczyn z tej branży, więc przestałem, ale fajnie
@Mezomorfix - nie no, zagiąłeś mnie :D to że mam koleżanki w tej branży nic nie znaczy, przekonałeś mnie pisząc to:
Ave. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem zdawało mi się czy co? Szwagrom z garso też się zdaje? Halucynacje? Gdy odbiera telefony na spotkaniu ze mną i z innymi to mi się przesłyszało?
Siłą rzeczy o ile nie wydajesz kroci albo nie korzystasz z cichodajek to masz przemysł masowy.
@Mezomorfix - Jak ktoś pisze złą opinie o divie (niemiła, atmosfera słaba, itp) to najczęściej jest to wina klienta. Szkoda że klienci sami o sobie nie piszą opinii np."była niemiła, ale to chyba ja odwaliłem, bo w sumie troche chamsko się zachowałem, trochę śmierdziałem, no i trochę przesadziłem z czymś tam". Ale nie, taki tylko napisze "2/10 niemiła, atmosfera słaba, nie chciała nawet rozmawiać, nie starała
A co do bycia uprzejmym, to ja jestem i nawet na chamskie zachowania starałem zachować kulturę. Ale jeżeli chodzi o prostytutki to niestety ale spora część jak widzi takiego „kulturalnego” typa a co gorsza zestresowanego młodego chłopaka który dopiero zaczyna przygodę to widzi w nim nic innego jak szybki hajs. One
@Mezomorfix odpiszę Ci poważnie, mimo że wiem że Cię nie przekonam, ale może inni poczytają.