Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Tak ogólnie wstyd się przyznać, ale dopiero za kilka godzin mam swoją pierwszą rozmowę kwalifikacyjną w życiu. Mam takie pytania, jak należy się ubrać, czy poza dowodem muszę zabrać jakieś inne dokumenty, czy pytania są tylko w stylu Q&A, czy bardziej mam prowadzić rozmowę, jaką pozę i mimikę twarzy powinienem mieć, czy mam się już na starcie pytać o widełki płacowe oraz grafik jak wygląda, czy mam jakoś gadać, że to właśnie mnie należy przyjąć, czy nic nie wymuszać, ile minut trwa taka rozmowa, czy mam po sobie widać, że jestem spokojny, czy mam być naturalny i powinno u mnie widać, że to mój pierwszy raz? Jak są jakieś kwestie o których zapomniałem, to napiszcie w odpowiedzi, z góry dziękuję, pozdrawiam i życzcie powodzenia. #pracbaza #praca #pytanie #pytaniedoeksperta

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @kacappylon ogólnie nadzór obiektu, czyli w skład tego wchodzi obserwacja regularnie kamer, pilnowanie czy wszystko jest w porządku, a w razie czego wezwanie i nadzorowanie służb porządkowych, plus robienie regularnych raportów. Mniej więcej na tym to polega. Czyli żadna budowlanka czy korpo.
@nie_odpisuj angielski znam, tylko te anglojęzyczne porady, to raczej są na standardy USA, Kanady czy Indii, a nie Europy. Spróbuję jeszcze jak się
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to tak jakbysz szedl na randke, albo bedzie chemia albo nie bedzie. mozesz byc super przygotowany a i tak cie nie zatrudnia. a mozesz byc srednio obcykany i beda mieli lepszych kandydatow a z Toba bedzie im sie dobrze gadalo i Cie wezma. tak to dziala.
  • Odpowiedz