Aktywne Wpisy

Ukiss +69
Polacy jeżdżą coraz starszymi samochodami - przeciętny wiek auta w Polsce (stan na I połowę 2024 roku) to już 14,7 lat, czyli o ponad 2 lata więcej niż dekadę temu. Średni wiek pojazdów stale rośnie od 2015 roku.
Najpopularniejsze modele, takie jak Volkswagen Golf, Audi A4 czy BMW serii 3, mają średnio ok. 17-18 lat. Najmłodsze auta (na przykładzie 10 najpopularniejszych marek i modeli) to Toyoty i Skody.
Eksperci ostrzegają, że starzejąca się flota
Najpopularniejsze modele, takie jak Volkswagen Golf, Audi A4 czy BMW serii 3, mają średnio ok. 17-18 lat. Najmłodsze auta (na przykładzie 10 najpopularniejszych marek i modeli) to Toyoty i Skody.
Eksperci ostrzegają, że starzejąca się flota
źródło: Średni wiek samochodu zgłaszanego do ubezpieczenia w Polsce wynosi prawie 15 lat
Pobierz
MokebeElDursi +112

Ta sama logika jest w stwierdzeniu: "jeśli ktoś nie lubi strzelać do ludzi to niech nie strzela". Fajnie ale nikt nie pyta o zdanie ludzi do których się strzela.
@d4wid: Poprawilem: "ale NASZA religia powtarzamy religia zabrania WAM"
@pevka: Rzecz w tym, że większość kobiet wypiera się związku między tym "wsadzaniem kawałka mięcha", a zajściem w ciążę. Dla nich wzięcie odpowiedzialności za własne czyny jest niedopuszczalne i w ogóle nie wchodzi w grę, dlatego traktują
@zielonzielon: jeśli ktoś jest przeciwnikiem kradzieży, to niech nie kradnie.
Mam nadzieję że pomogłem.
Jako społeczeństwo daleko zajedziemy w tym modelu.
Bo powołują się na religię katolicką, która się skazą w ranie tego państwa.
No i dziękuję, dobranoc. To powinno wyczerpać temat. Nie wiem czemu niektórzy tego nie rozumieją.( ͡º ͜ʖ͡º)
No i ten argument że jak ktoś nie chce to niech nie robi to może wygrać tylko w debacie licealnej xd No i oczywiście na wykopie, gdzie poziom jest
A ci drudzy uważają, że to nie zabijanie dzieci, bo zlepek komórek nie przeszedłszy przez magiczną bramę łonową, nie przestawszy pobierać składników odżywczych od żywiciela nie jest jeszcze dzieckiem więc ich nie zabijają( ͡º ͜ʖ͡º)
Pytanie: Ciekawe któż z nich ma rację?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Odpowiedź: Kwestia