Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +17
po dwóch miesiącach dotarłem do pani okulistki, powiedziała, że ten mój ból silny oka i wymioty przez 3 godziny co kilka miesięcy, to ona nie wie skąd, ona tam nic nie widzi (hehe), może migrenowe, na kontrolę za dwa miesiące umówion, jak będzie w między czasie kolejny atak to mam obserwować czy to w małym punkcie jest czy promieniuje i gdzie to dokładnie jest
niby wiedziałem, ale tak dużo czasu mija, że
niby wiedziałem, ale tak dużo czasu mija, że

menelf +4
co o mnie myślicie do tej pory, ale tak szczerze

Razemki i Konfederacja to jedyni którzy zagłosuja przeciw xD
Jednych i drugich nie trawię, ehhh, w sumie teraz żadnej partii nie trawię, who cares ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
A tak na wypadek gdybyś tak na serio to pisał: dopłaty do czegokolwiek z budżetu państwa to dokładna odwrotność wolnego rynku. Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia!
@Maurelius: Wykopki gdyby mogły to sprywatyzowałyby wodociągi czy sieć przesyłową prądu/gazu/ciepła a potem się dziwiły że ceny w------o w kosmos. Jak ci się nie podoba to zbuduj sobie swoją własną drogę komuchu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ZAKAZAĆ SPEKULACJI WPROWADZIĆ CENY USTAWOWE
Komentarz usunięty przez autora
Mogę kupić tylko ograniczoną liczbę nieruchomości w Warszawie i nikt nowych nie zrobi bo działek jest skończona liczba, a część nie jest zbyt atrakcyjna do mieszkania bo daleko/brzydko/głośno itp.
Nieruchomości nie są w stanie działać według praw popytu i podaży w procesie samoregulacji rynku w zadowalający sposób bo nie da się zwiększać podaży w nieskończoność, a każda nieruchomość
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@zapomnialemhaslo: Mylisz cele ze środkiem. Jeśli wolny rynek nie wszędzie się sprawdza, to nie ma powodu, aby wszędzie go forsować dla zasady. Co właściwie jako społeczeństwo zyskujemy z tego faktu, że ktoś skupi dziury w ziemi, przetrzyma kilka lat i odsprzeda drożej? Dlaczego nie mielibyśmy się temu przeciwstawić? Bo bozia wolnego rynku się obrazi?
Poza