Aktywne Wpisy

Nie_fair +8
Zastanawiam się czy istnieje jakaś alternatywa jedzenia tzn jakiś produkt w formie płynnej albo w tabletkach który zawiera wszystkie składniki potrzebne do podtrzymania funkcji życiowych ale żeby nie miało zbytnio smaku i zapachu, chodzi mi o to by odzwyczaić się od tradycyjnego pokarmu który wymaga przyrządzenia i dodawania składników oraz wymaga czasu na spokojne spożycie.
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś

hirek_gawron +623
stop ŻAby czAs
źródło: temp_file9059966850227305279
Pobierz

Rozmawiałem przez chwile z moim bliskim kolegą:
1. Chłop LVL 38
2. Wysoko postawiony w strukturach wielkiego korpo (odpowiada za region Europa+bliski wschód). Bardzo zadowolony ze swojej pracy. Sukcesy zawodowe, awanse. (<Edit> - dodam jeszcze ze wszystko od edukacji po doświadczenie wyciągnął z życia sam. Ciężka praca i cholernym talentem)
3. Finansowo jest klasa „wyższa” ale żyje spokojnie. Auto służbowe i dwupokojowe mieszkanie w Warszawie. Mówi, ze nie potrzebuje więcej. Oszczednosci inwestuje i nie chce wydawać dla samego wydawania.
4. Rozszedł się z dziewczyną. Wina niczyja. Stracili dwie ciąże i związek nie wytrzymał.
Mówi mi, ze ma dość.
W święta pojechał do domu rodzinnego.
Rodzice (lvl 60), siostra (bezrobotna) z mężem (koparkowy) i dziecmi.
Przez 3 dni usłyszał od rodziców m.in. takie słowa:
1. „Ja w twoim wieku zbudowałem już dom, a moje dzieci były już prawie dorosłe”
2. „<mazsiostry> to ma prawdzie spracowane ręce”
„Operator koparki to świetny fach”
„a Ty coś robisz w tej pracy?”
3. „Prawdziwy facet musi zbudować dom i mieć dzieci”
Tego było więcej ale to mi sie wryło w głowę. Słuchałem go z otwartymi ustami i brakło mi słów. Co można powiedzieć? Jak zrozumieć procesy zachodzące w glowie człowieka którego osiągnięcia są traktowane z pogarda przez najbliższych, którego tragedie są nierozumiane?
Poszedł w tym tygodniu pogadać z psychologiem
Ma plan - chce się odciąć od wszystkiego i prawdopodobnie przeniesie się do Azji w strukturach tej samej firmy. Jest mi smutno, ze gość na stałe chce wyjechać ale cieszy mnie, ze może mu to uratować głowę.
#depresja #psychologia #psychiatria #janusze #rodzice #patologia #polska #pracbaza #praca #korposwiat
Myślę, że nie będę tutaj więcej pisał :P
Tutaj jest całe rozwiązanie zagadki:
Jego starzy nie osiągnęli kompletnie niczego poza zrobieniem sobie dzieci, stąd uważają to za jedyne znaczące życiowe osiągnięcie ¯\(ツ)/¯ Może nawet to działać na zasadzie jakiegoś wyparcia, że zazdroszczą mu tego, że tak wiele osiągnął i chcą za wszelką cenę go zgnoić w swoich oczach żeby poczuć
Ja swojemu synowi (lat 8) mówie, że w jego wieku to już czołg Niemcom spaliłem └[⚆ᴥ⚆]┘
a on co...
Ciężko mu sie nauczyć 4 aktów na religię...
dejta spokój! └[⚆ᴥ⚆]┘
#heheszki dla niekumanych ;P
źródło: 1000021925
PobierzMoja żona jest sporo młodsza ode mnie. Pochodzi z mikro miasteczka, czapką nakryć. Gdy ją poznałem, miała 23 lata. Tam gdzie mieszkała, wszyscy z niej drwili "stara panna, może na bibliotekarkę,
Pewnie jakaś ukryta zazdrość i ból d--y, że sam nigdy nie awansował do biura ¯\(ツ)/¯ Często u osób którzy nigdy nie robili w biurze jest jakaś dziwna podszyta zazdrością niechęć do pracowników umysłowych.
Sytuacja która opisujesz tez smutna. Ludzie bardzo interesują się życiem innych