Aktywne Wpisy
DrCieplak +170
Śmieszne jak dzisiaj #rozowepaski mówią że nie będą się babrać w kupach dziecka, po czym kupują kota i wyjmują jego g---o z kuwety 2 razy dziennie. Dziecko mając dwa lata będzie siadać na nocnik a kolejne dwa lata później będzie się załatwiać jak dorosły, kot będzie srał do pudełka do końca życia a #p0lka która się tak brzydzi kupy dziecka będzie ten kał wybierać i to już jej
Dobra, zrobił się ruch na tagu dlatego wyjdę z propozycją, o której myślałem już jakiś czas. ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Z racji tego, że zbliża się czas Świąt i Wykopaki, pomyślałem, że fajnie byłoby zorganizować spotkanie dla wszystkich chętnych, którzy biorą udział w tej zabawie.
Co powiecie na spotkanie w Poznaniu? 🍻
Może kolega od fabii
Z racji tego, że zbliża się czas Świąt i Wykopaki, pomyślałem, że fajnie byłoby zorganizować spotkanie dla wszystkich chętnych, którzy biorą udział w tej zabawie.
Co powiecie na spotkanie w Poznaniu? 🍻
Może kolega od fabii
1) nauka mikrotika? - to gns3
2) faktyczny wirtualny router? - opensens
The free license level allows CHR to run indefinitely. It is limited to 1Mbps upload per interface. All the rest of the features provided by CHR are available without restrictions. To use this, all you have to do is download disk image file from our download page and create a virtual guest.
https://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:CHR#Paid_licenses
Poza tym jeżeli masz istniejący router Mikrotika to Ty kompletnie się mieszasz, stawiając CHR na Proxmoxie robisz tak jakby z tego kontenera router. Jak chcesz zarządzać routerem który już masz to WinBox i SSH, a nie kombinujesz bez celu.