21 lvl i za 5 lat pewnie będę miał to samo [jeśli nie będzie maga do tego momentu]. Socjofobia i brak umiejętności społecznych = kończy się tak. Choćbyś się zesrał to tak już jest, życie to dz...a. Trzymaj się Miras.
Ojciec zaczął zdradzać matkę, postanowił wyprowadzić się z domu a ja zostałem sam z matką, której nie mogę zostawić, bo nie stać jej na opłatę wszystkich rachunków i życie.
@mirko_anonim: niefajna sytuacja, ale twoja matka nie jest niepełnosprawna i chora na głowę, zeby sobie sama nie poradziła. Jak chlop zdradził, to rozwod z orzeczeniem winy i alimenty na nią. Chyba, że... To twoje usprawiedliwienie siebie na nie ogarnianie swojej kuwety.
Jak chlop zdradził, to rozwod z orzeczeniem winy i alimenty na nią. Chyba, że...
To twoje usprawiedliwienie siebie na nie ogarnianie swojej kuwety.
@Wszystko_albo_nic: jakie alimenty jak chłop ma 26 lat. Wątpię, że dla tego chłopa usprawiedliwieniem nieogarniania kuwety jest to, że ojciec zdradził matkę. Tutaj jest rozpisane więcej problemów, a rodzice to tylko jeden z nich. Zresztą nie wiadomo gdzie chłop mieszka, moze matka faktycznie jest jakaś chora, a
@Wszystko_albo_nic: No ale z drugiej strony przecież napisł, że wychodzi z domu do ludzi na wolontariaty, kursy, itd. Nie wiem czemu akurat zwróciłeś uwagę tylko na mieszkanie z matką XD
✨️ Autor wpisu (OP): @Wszystko_albo_nic moja mama miała udar. Nie jest niepełnosprawna, ale nie mogę jej zostawić samej bo po prostu nie będzie jej stać na opłatę rachunków i życie, bo zarabia minimalną krajową. Mieszkamy w warszawie, w dzielnicy w której sam czynsz to ponad 1000 złotych za 35 metrowe mieszkanie, a mnie nie stać żeby utrzymywać ją i mnie w dwóch różnych mieszkaniach. Uwierz mi, że bardzo chce się stąd
Socjofobia i brak umiejętności społecznych = kończy się tak. Choćbyś się zesrał to tak już jest, życie to dz...a.
Trzymaj się Miras.
@mirko_anonim: niefajna sytuacja, ale twoja matka nie jest niepełnosprawna i chora na głowę, zeby sobie sama nie poradziła. Jak chlop zdradził, to rozwod z orzeczeniem winy i alimenty na nią. Chyba, że...
To twoje usprawiedliwienie siebie na nie ogarnianie swojej kuwety.
@Wszystko_albo_nic: jakie alimenty jak chłop ma 26 lat. Wątpię, że dla tego chłopa usprawiedliwieniem nieogarniania kuwety jest to, że ojciec zdradził matkę. Tutaj jest rozpisane więcej problemów, a rodzice to tylko jeden z nich. Zresztą nie wiadomo gdzie chłop mieszka, moze matka faktycznie jest jakaś chora, a
@falwack: dla matki, jesli obnizyl jej sie standard zycia.
Jak napisales za duzo niewiadomych. Chlop se napisal, zeby sie pozalic i tyle.
moja mama miała udar. Nie jest niepełnosprawna, ale nie mogę jej zostawić samej bo po prostu nie będzie jej stać na opłatę rachunków i życie, bo zarabia minimalną krajową. Mieszkamy w warszawie, w dzielnicy w której sam czynsz to ponad 1000 złotych za 35 metrowe mieszkanie, a mnie nie stać żeby utrzymywać ją i mnie w dwóch różnych mieszkaniach. Uwierz mi, że bardzo chce się stąd