Czemu ta zmywarka bosha jest taka droga? Nie ma nawet otwieranych drzwiczek samoczynnie. Jedynie widzę, że jest dość cicha 40db i ma jakieś suszenie zoelith, więc może dlatego bez otwierania drzwiczek?
Już ją zamówiłem razem z 4 innymi sprzętami, wszystkie po około 4k, więc jeden wyszedł za 1zl. Ale zastanawiam się, czy nie spartoliłem z wyborem akurat tej.
@PanLodowegoOgrodu: mam kilka sprzętów Boscha w tym zmywarkę i działa bezawaryjnie już 7-8 lat. Wtedy ja kupowałem za około 2500, a ma mniej funkcji niż ta.
Tak wygląda to zamówienie moje. Pewnie jakbym mi wybrać tylko to, to bym mógł bardziej do tego przysiąść i może wybrać lepiej. A jak całe mieszkanie na raz się robi, to wiecie jak jest.
@Straszak_pl bo wszystko wybierałem w podobnej cenie, żeby mieć duyz rabat za piąty produkt :) a piekarnik jest wypasiony i ma kolorowy wyświetlacz, bajer. Dodatkowo pyroliza, termometr sonda i funkcje parowe
@PanLodowegoOgrodu ale żeś dowalil za Piekarnik. Widziałem dziś filmik na kanale sklepu piekarniki parowe i z 4 zmywarek do 3k to najlepszy był Elektrolux z uwagi na obudowę i metalowe nóżki. Bosch to trochę tam ssau pauke
@mirkobiniu wybrałem taki, bo mi się podobał wizualnie, nie rozkminiałem tego aż tak bardzo. Ma pieczenie z dodatkiem pary i pyroliza plus szybkie nagrzewanie, mi to wystarczy
Czemu ta zmywarka bosha jest taka droga? Nie ma nawet otwieranych drzwiczek samoczynnie. Jedynie widzę, że jest dość cicha 40db i ma jakieś suszenie zoelith, więc może dlatego bez otwierania drzwiczek?
Już ją zamówiłem razem z 4 innymi sprzętami, wszystkie po około 4k, więc jeden wyszedł za 1zl. Ale zastanawiam się, czy nie spartoliłem z wyborem akurat tej.
#zmywarka #remontujzwykopem #kuchnia #urzadzajzwykopem
źródło: image_picker_66F286F7-5A62-40AB-BDA9-4BDE24B2C779-8721-000004557C628665
PobierzTak wygląda to zamówienie moje. Pewnie jakbym mi wybrać tylko to, to bym mógł bardziej do tego przysiąść i może wybrać lepiej. A jak całe mieszkanie na raz się robi, to wiecie jak jest.
źródło: image_picker_E3DE243F-5BAC-476C-AFF2-9E51DBBFD613-8721-000004595D9B4C31
PobierzCo taki drogi piekarnik?
Całkiem fajną amice idzie wyrwac za 1400
https://www.mediaexpert.pl/agd-do-zabudowy/piekarniki-do-zabudowy/piekarnik-electrolux-eoc8p39h-steamcrisp-elektryczny-parowy-czarny-a