Wpis z mikrobloga

@MarekKucharz

@whos_your_daddy_snakegirl: 180cm ale tamten był odemnie niższy i to z pół głowy

że robie wszystko co niby trzeba tzn trenuje, dbam o siebie, dobrze się ubieram, pracuję, czytam książki, nawet znam języki obce, nie jestem agresywny wobec ludzi ani kobiet,

Czyli jesteś dla laski szukającej emocjonalnego rollercoastera jesteś jak ekologiczne warzywo. Zdrowy, bezpieczny i totalnie bez smaku w porównaniu do toksycznego fast foodu, którym się truła latami (zakładam, że szukasz kogoś
  • Odpowiedz
@MarekKucharz: panie mam to wszystko co ty i nawet zaniżyłem wymagania bo też wykopki to proponowali.Przyjechalem na wakacje do Polski zagadałem na żywo.Udalo się!tydzień randek wszystko cacy.Wylechalem 2 dni wysyłania SMS jaki to jestem zajebisty wspólne plany ze może przyjedzie .Ostatni dzień pisania sama proponuję żeby zadzwonić za godzinę jak się ogarnie ,pisze ok daj znać jak będziesz wolna i tak trzeci dzień minął bez znaku jej życia .Nie zrozumiesz
  • Odpowiedz
@MarekKucharz: a często masz okazję poznawać nowych ludzi? Masz jakichś znajomych, którzy Cię zapraszają na domówki, gdzie się pojawiają znajomi znajomych? Albo chodzisz na jakieś zajęcia, gdzie masz okazję pogadać z kimś nowym, poznać się? Albo chociaż chodzisz na spacery do parku, siadasz z książką na ławce i w jakiś sposób inicjujesz kontakt bez nacisku od razu na relację, ale tak zwyczajnie bez presji? No bo ciężko jest się z
  • Odpowiedz
nie jestem agresywny wobec ludzi ani kobiet, jestem miły

@MarekKucharz: tu leży twój problem. Gdybyś wjeżdżał w każdego przechodnia z bara, rozstawiał ludzi po kątach, wylatywał z ryjem do każdego niezależnie od powodu, byłbyś opryskliwy i miał pasywno-agresywne odzywki do ludzi wokół i do kobiet to by potencjalne partnerki miały kisiel w majtkach, każda by cię widziała jako samca alfa.
  • Odpowiedz
  • 0
@lubie_jablka: z tego wykresu wynika, że jeszcze mam czas do 42-43 roku życia,,, a czy to nie jest tak, że one wolą wybierać kogoś wcześniej, żeby właśnie z nim być kiedy on jest u szczytu ? a nie znaleźć singla który jest w tym wieku i już mu niewiele zostało ? bo jakieś 6-8 lat?
  • Odpowiedz