Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Śmieszą mnie samotne matki, które specjalnie wkręcają się w "sport motocyklowy", żeby znaleźć stosunkowo bogatego partnera, który przygarnie dar w postaci miłości ich bąbelka xD Jestem motocyklistą od wielu lat, mam też stabilną i wysoką pozycję zawodową, więc nie jeżdżę jakimś chińskim bzykiem za tysiaka. Dodałem się ostatnio do grupek motocyklowych na messengerze, żeby się umawiać na wspólną jazdę. Oczywiście roi się tam od "motocyklistek" na "motocyklach" 125. Jest to mniej więcej 20% wszystkich obecnych na grupie. Co łączy wszystkie te kobiety? Mają one guwniaka. Wygląda to tak, że przyjeżdżają na zlot na tych swoich pierdziawach i podejmują gadkę z facetami, którzy wyglądają na takich, co mają trochę hajsu. Potem wchodzę na fb i widzę ich śluzarskie wiadomości do mnie typu czy pójdę z nimi na kawę... Przecież to jest tak żałosne. Dla mężczyzny, chłopaka motocykle to jest fajny sport, sposób na spędzanie wolnego czasu. Jak baba się za to bierze to jest tylko jeden powód - szuka chłopa. Jeśli w dzisiejszych czasach, gdzie spermiarstwo osiągnęło nieziemski poziom, baba sama coś robi na rynku matrymonialnym to sygnał, że jest z nią coś mocno nie tak, czyt. ma guwniaka. Decyzja podjęta - opuszczam te grupy, bo nie chce mi się z tymi babami użerać #motocykle #motocykle125 #randki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jak baba się za to bierze to jest tylko jeden powód - szuka chłopa. Jeśli w dzisiejszych czasach, gdzie spermiarstwo osiągnęło nieziemski poziom, baba sama coś robi na rynku matrymonialnym to sygnał, że jest z nią coś mocno nie tak, czyt. ma guwniaka. Decyzja podjęta - opuszczam te grupy, bo nie chce mi się z tymi babami użerać

@mirko_anonim: no ta
  • Odpowiedz