Wpis z mikrobloga

Wyskoczyłem do monopolowego 24. Ludzi tyle, że ledwo się w sklepie mieścili, przede mną z 12-15 osób. Małpeczki, ćwiarteczki, ze dwóch jakieś w----y brało, popatrzyłem na te smutne, zachlane, czerwone, polackie ryje i aż słabo mi się zrobiło, zbrukali mnie swoim istnieniem, czuje się brudny po zobaczeniu tego. Naród alkoholików.

#polska #alkoholizm #swieta
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Lambo994 typie po prostu oceniasz to swoim otoczeniem lub bliskimi, ogarnij że są rodziny czy klany lub grupy znajomych gdzie tak nie jest
  • Odpowiedz
mega pogarda dla tego p0lackiego sposobu

@Lambo994: Ale co cię to obchodzi kto jak spędza święta? Myślisz, że gardząc tymi osobami stajesz się lepszy od nich?
Mówisz, że oni kłócą się przy stole, ale oni przynajmniej mają odwagę powiedzieć co myślą twarzą w twarz.
Może lepiej wychilluj przy świętach i chociaż ten jeden dzień w roku nie pisz jak bardzo nie lubisz ludzi ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@Unwin: Ale się chłopie zesrałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nic mi do tego jak kto spędza święta i szczerze mnie to nie obchodzi, ale portal ze śmiesznymi obrazkami jest między innymi po to, żeby wyrażać opinie w różnych kwestiach. A ja wyraziłem ją na temat spędzania świąt przez wielu Polaków.

Jak jesteś taki inteligentny to wytłumacz mi sens zapraszania i corocznego spotykania się z ludźmi, których
  • Odpowiedz
Jak jesteś taki inteligentny to wytłumacz mi sens zapraszania i corocznego spotykania się z ludźmi, których na co dzień nie lubisz i masz o nich negatywną opinię?

@Lambo994: Skąd wiesz, że mają negatywną opinię o sobie nawzajem. Mogą się różnić w tej jednej konkretnej kwestii i po prostu próbować przekonać drugą stronę do zmiany poglądów. Te twoje założenie, że się nie nawidzą sporo mówi o tobie, podobnie jak twój sposób
  • Odpowiedz