Aktywne Wpisy
Jarek_P +504
Pół roku temu pisałem tutaj o tym, jak to kupiłem sobie przewody zasilające nie na aliexpress, tylko od polskiego dystrybutora, sprzedającego legalnie. W skrócie: kupiony przewód komputerowy mający według opisu wytrzymywać 16A miał w sobie dwa cieniutkie druciki z miedziowanego żelaza i brak przewodu ochronnego, jego używanie zaś było realnym jechaniem po bandzie w zakresie zagrożenia zarówno porażeniem, jak i pożarowego.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
#polska #alkoholizm #swieta
@ZaczynajacySieNaLitereX: Ech...coraz więcej amatorów pcha się do tej zabawy...ja na 2 dni zaopatrzyłem się w 12-cie 4-paków. Trenuj młody.
@Lambo994: Ale co cię to obchodzi kto jak spędza święta? Myślisz, że gardząc tymi osobami stajesz się lepszy od nich?
Mówisz, że oni kłócą się przy stole, ale oni przynajmniej mają odwagę powiedzieć co myślą twarzą w twarz.
Może lepiej wychilluj przy świętach i chociaż ten jeden dzień w roku nie pisz jak bardzo nie lubisz ludzi ( ͡° ͜ʖ ͡°
Jak jesteś taki inteligentny to wytłumacz mi sens zapraszania i corocznego spotykania się z ludźmi, których
@Lambo994: Skąd wiesz, że mają negatywną opinię o sobie nawzajem. Mogą się różnić w tej jednej konkretnej kwestii i po prostu próbować przekonać drugą stronę do zmiany poglądów. Te twoje założenie, że się nie nawidzą sporo mówi o tobie, podobnie jak twój sposób