Wpis z mikrobloga

@xionacz: Przecież to jest pyszne, u mnie się mówi na to galareta. Tylko w przeciwieństwie do tej na zdjęciu u mnie nie ma w finalnym produkcie nic tłustego, żadnych skórek, chrząstek czy innego gówna, jest za to dużo mięsa z golonki i marchewka.( ʖ̯) Z odrobiną octu wchodzi jak złoto.

  • Odpowiedz
@rzaden_problem: nie rozumiem w ogóle po co to skrapiać cytryną czy octem, zabija to smak całości.
Widać tu niektórzy nie wiedzą co to życie, nie jedli dobrej galarety i marudzą, że wolą świerszcze. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@xionacz: z tym że tego nikt nikomu nie każe jeść. Tak samo jak nikt nie zmusza nikogo do jedzenia tych szwedzkich kiszonych śledzi czy filipinskich balutów (czy jak to się tam nazywa ze jajo z już rozwiniętym pisklakiem zaraz przed wykluciem).
Ot taki szczegół
  • Odpowiedz
@xionacz: Zależy z czego zrobiony. Jak z kury to zjem to w tylko w ostateczności, ale jak z takiej eleganckiej, niemal golonkowej wieprzowiny, plus plasterek jajka, marchewka, pietruszka w tym zatopiona i kropla octu to kurła pierwsza klasa.
  • Odpowiedz
a po co się używa octu w ogóle?


@rzaden_problem: żeby zabić smak obrzydliwej galarety, to samo dlaczego jada się to zapijając wódką

to jest dobre mięsko, a nie robaki


@fizzly zjedz oba i porównaj co lepsze w smaku xD
  • Odpowiedz