Wpis z mikrobloga

@fizzly zjedz oba i porównaj co lepsze w smaku xD

@maad: galert jadłem i jest spoko jak domowy, jak spróbuję robaków to się wypowiem, ale nie kusi mnie specjalnie.
  • Odpowiedz
@fizzly: warto spróbować, nie jestem wielkim fanem ale według mnie smakują jak chrupki tylko zamiast skrobii ziemniaczanej masz białko i błonnik
  • Odpowiedz
@xionacz: Unia KAŻĘ a zimne nóżki ktoś je bo chce. Nie widzisz różnicy przymusu a dobrowoli? Ja nie jadami tej potrawy bo jest paskudna ale jak to ma się do przymusu robaków? xd
  • Odpowiedz
@Bury_Zenek Jeżeli ludzie by chcieli jeść robaki to by były na półkach, nie znasz się co to pobyt. A Unia chce dodawać po cichu robaki tu robaki tam a większość ludzi tego nie chce
  • Odpowiedz
Przecież do takiej galarety też można dodać robaków. Ci debile tego nie sprawdzają ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
kolagen, mówi ci to coś młody człowieku proszę ja ciebie?

@Scc_1:
Kolagen zjedzony jest podczas trawienia rozkładany na bazowe aminokwasy i w niczym nie różni się od innych potraw białkowych.
  • Odpowiedz
@KaiserBrotchen: pomiąłeś geometrię wykreślną i jeszcze w c--j materiału
Poza tym 4 lata licbazy są teraz - wcześniej było 3 a materiału od z-------a
no i ludzie robili też uprawnienia w międzyczasie np prawo jazdy i inne duperele które są potrzebne do funkcjonowania więc jak myślisz że przez te 3 lata miałeś jakiś czas wolny to źle myślisz. Wchodzenie w dorosłość nie powinno być aż tak stresujące.
  • Odpowiedz