Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: To zależy. J

eśli stawiasz coś jednej lasce, widzisz zainteresowanie z jej strony, ona sugeruje, że też może za Ciebie zapłacić - ale ty z grzeczności płacisz - spoko, jest to jakaś tam strategia na partnerkę.

Ale jeśli ty sponsorujesz co tydzień nową julkę i ona Cię ghostuje odrazu po spotkaniu XD To sorry ale to jest straszne simpienie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ale Ty jesteś widzę mocno teoretykiem, bo nawet załóżmy że byś wstawił np. na tinder swoje foty i podpis jakiś sugerujący że zabierzesz laskę w super fajne miejsce za free to jeszcze nie jest to takie pewne że ona z Tobą tam pójdzie xd

tj. oczywiście że laski uwielbiają być zabierane w fajne miejsca ... ale przez fajnych kolesi, albo przynajmniej akceptowalnych

do bycia bankomatem wbrew obiegowej opinii też
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ogólnie na Tinderze miałem przerabiałem już wszystko - kilkuletni związek, ons i też właśnie sponsoring. Ogólnie jestem takim gościem myślę 5-6/10 i bardzo trudno znaleźć do związku kogoś 6/10, a co do jakiś onsów trzeba posiadać sporego farta aby trafić coś bardzo ładnego, a tak to meldują się brzydkie i grube dziewczyny (ale zdarzają się takie akcje), sponsoring ogólnie zgłaszają się sporo ładniejsze dziewczyny niż do ons i też
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Nie słuchaj przegrywów którzy sugerują, że płacenie za laskę jest złe. Jak Cię stać to zabieraj na drinki, kolację itp, nauczysz się gadać z kobietami i może wyjdziesz z przegrywu, trzymam kciuki ( ͡° ͜ʖ ͡°).

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
  • Odpowiedz