Aktywne Wpisy

marek2092 +91
A więc szukałem samochodu aż w końcu się coś trafiło,Mazda 3 2008 rok, blacharsko bdb na progach, parę małych wgniotek ledwo widocznych i rysek ale to szczegół, nie ma co wymagać cudow po leciwym samochodzie,LPG zalozone silnik 1.6 chodzi fajnie narazie jestem zadowolony. Wiadome to nie jest jakiś tam extra samochód ale dla mnie wystarczy, oby się darzylo
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: temp_file3474078724422662590
Pobierz
n-ke +243
Rankingorze, Legia miała 34 kolejki, żeby udowodnić, że zasługują na puchary. Nie odbierajmy kibicom i piłkarzom GKS prawa do fajnych wspomnień z europy. Zasłuzyli.
#mecz
#mecz

Pracuje ktoś tutaj jako monter kadłubów okrętowych /spawacz lub w pokrewnej branzy? Mam propozycję przyuczenia w stoczni w Gdańsku. Wynagrodzenie niecałe 5k na rękę .Warto według was się przeprowadzać? Obecnie jestem bez żadnego konkretnego zawodu i pracuje na zwykłej produkcji. Szukam jakiegoś kierunku w życiu w którym mógłbym iść.
#pytanie #pracbaza #pracaspawaczamnieprzeistacza #spawanie #praca #gdansk #trojmiasto #stocznia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ale jak się wyrobisz z czasem to płacą nawet 70-80zl/h na DG. Zrobisz 240h i jesteś zarobiony.
Będziesz wiedział czy się opłaca ...
@macvir: potwierdzam - po kilku latach jak jest się już dobrym w tym co robi, to Norwegia stoi otworem. Szwagier też robi w Norwegii i to jak wyżej to prawda.
Na samej stoczni w Polsce raczej nie chcesz
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta