Aktywne Wpisy

Tyrande +338
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +85
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Jestem w trakcie rozwodu z mężem. Ja mam 29 lat on 36. Mamy 4 letnie dziecko i on chciałby przejąć główną opiekę. Rozważam to. Ja pracuję 9-17 lub 10-18 a on ma dwie restauracje w centrum miasta. Nie musi spędzać tam dużo czasu, bardziej nadzoruje niż pracuje. Ja miałabym duży problem z godzinami pracy i odbiorem dziecka z przedszkola (do 17 musi być odebrane, nie można się spóźnić nawet 5 min chyba że to wyjątkowa sytuacja).
Tak wstępnie proponował, że będę pokrywać koszty przedszkola zamiast płacić alimenty a ja miałabym dziecko piątek-niedziela. Co o tym myślicie?
#zwiazki #pytanie #rozwod #dzieci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: mkarweta
@DEMONzSZAFY szukam za i przeciw z perspektywy i doświadczeń
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
Z plusów po mojej stronie to lepiej dbam o odżywienie i edukację.
Cała reszta po równo dobrze nam