Galeria-Widgeta
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
157
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
m.....n
m.....n
@Galeria-Widgeta: do Rosji, bo przecież nie na ten zgniły zachód
179
runnerrunner
@Tonietwojsyniak @WH40K @niebieskatrytytka @walenty-merkel @macan @Galeria-Widgeta

Nikt nigdzie nie ucieknie. Granice będą błyskawicznie zamknięte.
56
trzydrzwiowypentaptyk
@runnerrunner: tak tak xD w państwie gdzie 5 miesięcy szukali spadniętej rakiety balistycznej w środku kraju, natychmiast wszystko będzie zamknięte bo pan wykopek tak twierdzi xDDD
12
m.....n
m.....n
@runnerrunner: chyba żartujesz. Mieszkam w okolicy Czech, ciekawe jak zablokują przejście lasem koło pieszych przejść granicznych.
10
othe2137
othe2137
@Galeria-Widgeta ja z pewnoscie nie bede uciekal, jestem gotowy bronic zielonego ladu, lgbt, feministek, nieistniejacego cpk oraz gett muzlumanskich relokowantch imigrantow, jesli bedzie trzeba to oddam za to moje uprzywilejowane biale zycie ...czy wtedy moja prawacka hipokryzja zostanie wymazana droga lewico?
9
Tonietwojsyniak
Tonietwojsyniak
@Galeria-Widgeta i prawidłowo nie ma co zdychać za polityków i bogaczy
7
mr_ponglish
@runnerrunner dlatego trzeba śledzić informacje i chwilę przed wyjechać
7
Tonietwojsyniak
Tonietwojsyniak
@runnerrunner XD nasza zachodnia i południowa granica są tak szczelna jak sito więc mogą sobie ja zamykać kto będzie chciał ten wyjedzie.
6
WH40K
@Galeria-Widgeta: Do Brighton. Na magazyn.
5
e.....h
@blackthorns: Zesrasz się co najwyżej Mykola, klawiaturowy wojowniku. Farmę pozdrów, bo strasznie jesteś wygadany jak na konto z takim stażem.

@Galeria-Widgeta: Ten obrazek to pasuje co najwyżej do ukrów którzy masowo uciekli z kraju. Polski narodowy seba ma to w dupie że rusek się pokłócił z urkrem a on ma iść na wojnę, na szczęście 80% społeczeństwa i politycy ponad podziałami też mają takie asertywne podejście. Ba, turbopatrioci
4
runnerrunner
@Tonietwojsyniak @macan @mr_ponglish

Zgoda, ktoś kto mieszka blisko i zna tereny, to może przez lasy uciec. Inni bez szans, drogi będą zamknięte.
3
l.....a
i prawidłowo nie ma co zdychać za polityków i bogaczy

@Tonietwojsyniak: No nie ma, ale bardziej chodzi o hipokryzje narodowych sebów, jeśli promują patriotyzm albo wręcz nacjonalizm, bronienie ojczyzny i narracje, ze p------e w rurkach będą uciekać a zachód jest zepsuty, a sami chcieliby uciec na zachód i zostawić kraj
3
MagicznaRuda
@runnerrunner:

Tak i 5 minut po decyzji pojawi się pole siłowe. Zamknięcie zielonych granic, czy granicy na górach to masa czasu.
3
Misiopysioo
Misiopysioo
@runnerrunner Ty wiesz ile jest dróg i jak wygląda granica z np. Niemcami? Latasz po lasach i polach, kupa ścieżek, a wiesz, że przekraczasz granicę tylko jak są jakieś furtki stawiane ze względu na afrykański pomór świń. Nie masz szans tego kontrolować, pół kraju wyjedzie bez problemu.
3
niebieskatrytytka
niebieskatrytytka
będziemy

@blackthorns: Fantazja to jest jednak świetna rzecz. Mózg strzela dopaminką, tak jakby to naprawdę się działo.a niczym nie ryzykujesz.
2
mr_ponglish
@runnerrunner z drugiej strony jak ktoś mieszka blisko granicy z Niemcami to nie wiem czy jest sens uciekać od razu, bo zanim wojsko dojdzie do zachodu, to minąć może kilka lat
2
s....._
Nikt nigdzie nie ucieknie. Granice będą błyskawicznie zamknięte.

@runnerrunner: Ty widziałeś kiedyś granicę na oczy?
2
inrzynier
albo do Maroko przez Gibraltar ale to musisz sie tam najpierw dostac z polski i nie byc zatrzymanym przez policje :D albo przez Bułgarie do Turcji. Innej drogi ucieczki lądem z Europy nie masz

@Maniek89: jeszcze do szwajcarii jakbyś się przedostał lądem, to samolotem uciekniesz gdzie chcesz.

Inna sprawa ze ucieczka na zachod niewiele da bo w UE beda wylapywac i odsylac do polski na polecenie wladz

@Maniek89:
2
m.....n
m.....n
@Allbis: widzisz różnicę między granicą Polsko-Ukrainska, która jest uszczelniona ze względu na trwającą tam 2 lata wojnę, a granicą Polsko-Czeska, najdłuższą granicą naszego państwa, granicą z krajem strefy shengen, jeden dzień po wybuchu wojny?
2