Aktywne Wpisy

Porobiony420 +56
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Blew +282
#kpo właśnie dowiedziałem się że jeden z najbogatszych ludzi z mojej okolicy prowadzący wielką ubojnię, produkujący karmy dla psów i własne pasze, mający jakieś Aston Martiny itp, stosujący mobbing, zatrudniający bez umów, dorabiający się na Ukraińcach i karach nakładanych na własnych kierowców ciężarówek dostał 15 baniek :/

@PolishPsycho: Kup sobie helikopter, a jak cię nie stać, to jedź przepisowo albo oddaj prawo jazdy.
@Fanaticz:
LOL
jak ci się nie spieszy to jedź za tirami, jaki masz problem? przecież ci się nie spieszy
A spróbuj wyprzedzić prawym pasem takiego co na lewym jedzie te 140 to nagle zaczyna się machanie rękami i przyspieszanie do 160 bo prawym
Komentarz usunięty przez moderatora
@Andrzej2035: wielmożna pato emigracja chce nam kraj układać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jednak prawdziwym fenomenem jest dla mnie odcinek A4
@Andrzej2035: Jeżdżę po autostradach różnymi samochodami. Czasem jest to Ibiza 75KM lub inny bolid którym ciężko jest jechać ponad 120 km/h i nikt mi nigdy nie mruga. Jadę sobie prawym pasem, jak muszę wyprzedzić to odpowiednio wcześniej wrzucam kierunkowskaz i zmieniam płynnie pas. Bez hamowania i innych tego typu akcji.
@trololo55: OP doświadczył w innym kraju, że można jeździć bezpieczniej i chce się tym faktem podzielić z ludźmi, którzy nie znają innego sposobu na poruszanie się po drogach niż łamanie własnego prawa, ale to wystarczyło żeby mirka rozsierdzić i sprawić żeby wyzywał praworządnego człowieka od patusów.