Aktywne Wpisy

Porobiony420 +56
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Blew +282
#kpo właśnie dowiedziałem się że jeden z najbogatszych ludzi z mojej okolicy prowadzący wielką ubojnię, produkujący karmy dla psów i własne pasze, mający jakieś Aston Martiny itp, stosujący mobbing, zatrudniający bez umów, dorabiający się na Ukraińcach i karach nakładanych na własnych kierowców ciężarówek dostał 15 baniek :/

@cwlmod: Jak jadę tak samo trzy dni z Lizbony do Krakowa i mrugać zaczynają akurat w Zgorzelcu to problem jest z polactwem autostradowym. Za dużo świata przejechałem żeby się zastanawiać czy burak w starym kaudi ma rację czy nie.
W Europie jeśli chodzi o innych kierowców gorsze są tylko Serbia i Rumunia (rossja nie jest w Europie).
Wielcy kierowcy. Ci sami, którzy mówią że na Słowację nie pojadą bo tam policja jest zła i się uwzięła na Polaków.
@Andrzej2035: to nie problem z prędkością (o ile ktoś trzeba względnie bezpieczną odległość i nie przekracza prędkości o więcej, niż 20%), tylko z mentalem. Zarówno w stronę: jadę wolniej -> mam w dupie innych, niech jadą za mną, jak i: chce jechać szybciej -> zjeżdżać mi z drogi.
Mogę jechać 140-160, puszczać innych, inni puszczają mnie. Czekam, aż wolniejsi wyprzedzą, inni czekają aż
@Andrzej2035: O to właśnie chodzi. Pomiar odcinkowy był na 120, więc ciule "na wszelki wypadek" jechali licznikowe 110 czyli 105, więc teraz muszą odreagować psychicznie.
To są tacy, którzy wyprzedzają mnie jak na 70 jadę 75 krajówką, potem jest pomiar odcinkowy na 50 i ja ich wyprzedzam bo obsrani jadą 40.