Aktywne Wpisy

fsfdjf +12
dostałam bojowe zadanie i mam przygotować playlistę z hiciorami na wesele kumpeli i stresuje się jakby zależało od tego moje życie (mam na to 7 miesięcy a już spędza mi to sen z powiek)

Mantusabra +12
ciekawe kim jesteście w ogóle eh

Po 14 latach nieudanego związku właśnie stoję przed chwilą, która zmieni moje życie diametralnie.
Nieudanego przez niedopasowanie intelektualne, brak zrozumienia, wsparcia, zabieranie przestrzeni i chorobliwą zazdrość.
Kupiłem właśnie mieszkanie i w kwietniu zakomunikuje moje odejście, a ponieważ nie jestem dobrym mówcą, wspomoże mnie list. Nie wierzę w zrozumienie, bardziej w dziką awanturę, dlatego chcę nakierować narrację w kierunku długiej separacji, którą po kilku miesiącach zamienię w rozstanie.
Mirabelki i Mirki, nie bądźcie z nikim z przyzwyczajenia i niechęci do opuszczenia strefy komfortu!
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Notatka moderatora: Mam nadzieję, że masz rozdzielność majątkową, bo jeśli nie, to "Twoje" mieszkanie jest też żony. Z fartem muras.
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: co boisz sie odwaznie spojrzec w oczy osobie z ktora byles tyle lat?
Ha tfu na ciebie!
Jak chcesz zobaczyc prawdziwa intelektualna cipe, to spojrz w lustro.
bo w polace nie możesz byc uczciwy w stosunku do kobiety bo cie zniszczy w sądzie jak tylko zobaczy odrobinę słabości albo mozliwosc ku temu.
Trzeba kłamać, oszukiwać i podsluchiwac zbierając dowody. Inaczej niemasz szans.
Nie zrozumiałaś. Ja to pisze na podstawie doświadczeń znajomych którzy maja takie problemy.
Sam byłem 8 lat w związku. Nic z tego co piszesz sie nie działo. Ale my sie na serio kochaliśmy i szanowalismy.
Gość napisal coś w stylu: "nie licze na zrozumienie, raczej na awanture". Czyli niema tam, ani miłości, ani szacunku. Powinien zrobic wszystko co możliwe by jakoś z tego wyjść i nie dac sie zniszczyć - ta kobieta na
A i żebym nie był w tej kwestii gołosłowny. Michnik nagrywał rozmowę z Rywinem. Zarzuty i pierdzenie w pasiak miał tylko Rywin.
No widzisz a mimo to boi sie konfrontacji. Nie pomyślałaś dlaczego tak jest? Jak zostal zgnojony przez ten czas, że aż sie boi powiedzieć ze chce odejść? Co tam musiałem sie dziać ze gosc po 14 latach boi sie rozmawiac z ta kobietą?
No tak - najlepiej napisać ze to jego wina i jest ciapa xD
@mirko_anonim: P------z
@mirko_anonim: A ską ten pomysł, że ty w ogóle możesz kogoś pouczać, jak żyć?
I nagle bęc, 80% relacji się rozpada.