Aktywne Wpisy
LuckiesFlow +503
Może ktoś widział? Niestety…
Skradziono mi Alfę Romeo Giulia nr EL6KU63
Każdego kto ma jakieś informacje proszę o kontakt.
#wykopefekt #motoryzacja #samochody
Skradziono mi Alfę Romeo Giulia nr EL6KU63
Każdego kto ma jakieś informacje proszę o kontakt.
#wykopefekt #motoryzacja #samochody
JamesJoyce +20
#it #programowanie #programista15k #pracait
Czołem Mirki,
Zauważyłem ostatnio ciekawy i nieco dziwny trend. Na różnych grupach na Facebooku, Discordach i Twitterze, gdy pojawia się artykuł o tym, że AI może zastąpić jakąś grupę zawodową, na przykład artystów czy tłumaczy, w komentarzach dominują oburzenie i wyrazy współczucia. Jednak, gdy mowa o programistach, reakcje są zupełnie inne. Wiele osób wręcz cieszy się na myśl, że programiści mogą stracić pracę przez AI. Przykład załączony, ale jest ich mnóstwo.
Zastanawiam
Czołem Mirki,
Zauważyłem ostatnio ciekawy i nieco dziwny trend. Na różnych grupach na Facebooku, Discordach i Twitterze, gdy pojawia się artykuł o tym, że AI może zastąpić jakąś grupę zawodową, na przykład artystów czy tłumaczy, w komentarzach dominują oburzenie i wyrazy współczucia. Jednak, gdy mowa o programistach, reakcje są zupełnie inne. Wiele osób wręcz cieszy się na myśl, że programiści mogą stracić pracę przez AI. Przykład załączony, ale jest ich mnóstwo.
Zastanawiam
Pozostawiony sam sobie, bez czujnego wzroku matki śledzącego każdy jego ruch, Ed oddawał się swoim zainteresowaniom. A oględnie mówiąc były one specyficzne.
[...] Więcej jest w linku znaleziska.
------
Jeśli interesujesz się historią i lubisz konkretne materiały (takie z rzetelną bibliografią i ciekawymi zdjęciami/filmikami), to dodaj odpowiedź “wołaj” pod tym postem — z chęcią zawołamy Cię do naszych znalezisk (。◕‿‿◕。) #histmag
------
Ten wpis jest fragmentem materiału z portalu Histmag.org. Więcej jest w linku znaleziska.
Fot. Ed Gein, rzeźnik z Plainfield, domena publiczna
#historia #ciekawostkihistoryczne #histmag #ciekawostki #mikroreklama #swiatnauki #liganauki #qualitycontent #starszezwoje #gruparatowaniapoziomu #ciekawostki #rozowaihistoria #polska #swiat #kino #kryminalne #kryminologia
Jeśli nie chcesz już być wołany/a — napisz komentarz z prośbą o usunięcie z listy!
Jeśli nie chcesz już być wołany/a — napisz komentarz z prośbą o usunięcie z listy!
@marekmarecki
@Mejbijorfader @msky @Tien @kojiii
@turysta89 @rafaU767 @Suchyzmombasu @xyz23 @omc_kowal @menelpijak
@dziewiczajajecznica @yamajin @AntyKRK @TankDriver