mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
8
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
michal1498
@ignis84: Pełno ideałów czeka na tagu
13
czescmampytanie
jak można będąc laską tyle tam siedzieć i nic nie znaleźć

@mirko_anonim:

Osiołkowi w żłoby dano
9
witajswiecie
@ignis84 przy takiej dysproporcji kobiet względem facetów na tych apkach mówienie coś o trudnościach z damskiej perspektywy brzmi jak mało śmieszny żart
7
Geralt678
@mirko_anonim: Prosta sprawa szukają Chada i p---------e lasek że ciężko tam znaleźć normalnego to Coope szukają Chada. Zresztą zrobiłem ostatnio wpis o spotkaniu z taką laska
7
mirko_anonim
Anonim (nie OP):
Są tam, bo:
- są toksyczne i nikt ich nie chce
- szukają chada, ale chad się nie zjawia, bo jest ich zwyczajnie za mało
- lecą na bad boyów, ci je zaliczają i olewają
6
Nowystaryziel
Nowystaryziel
@ignis84: każdy patrzy ze swojego punktu widzenia, a punkt widzenia przeciętnego chłopa lub poniżej przeciętnej który miał styczność z portalami randkowymi jest depresyjny. Gdybym nie wiedział o Twojej sytuacji napisałbym- załóż sobie fejkowe konto przeciętnego faceta na portalu randkowym i spróbuj umówić się z kimkolwiek. ¯\(ツ)/¯
6
Nowystaryziel
Nowystaryziel
5
ignis84
@mirko_anonim: To samo jest z mężczyznami, ciężko znaleźć odpowiedniego partnera, żadna tajemnica.
4
witajswiecie
@Noonecares123 z tym, że te screeny rozmów kompletnie nic nie oddają, sam mam ich spory zbiór w kwestii agentek na które można tam trafić

tyle, że to są wyjątki, większość po prostu nie potrafi poświęcić wystarczająco zaangażowania by zamienić nawet kilku zdań, więc nie ma nawet co pokazywać

nie sądzisz chyba, że koleżanki będą Ci pokazywać rozmowy gdzie znudziły się po 2 zdaniach i przeskoczyły na kolejny czat z lepiej wyglądającym
4
witajswiecie
@Noonecares123 nie licząc tych które odbijają się od razu, nie znam żadnej normalnej dziewczyny, która szukałaby tam partnera dłużej niż kilka tygodni

na ten mityczny niski poziom facetów narzekają najmocniej te które siedzą tam latami i mają tego pecha, że nie urodził się jeszcze nigdy ktoś kto spełniłby ich wymagania
3
ignis84
@Nowystaryziel: Właśnie to jest to, każdy patrzy, ze swojego punktu widzenia. Zaś ja lubię zestawiać doświadczenia, jak największej grupy ludzi. Dlatego dużo czytam i rozmawiam z ludźmi o ich doświadczeniach. Robię to od wielu lat, więc mam niezłą bazę danych :p Tutaj nie ma podziału, na kobiety czy mężczyźni mają gorzej. Ludzie po prostu dają sobą manipulować, dają się dzielić wszelkim mediom, bo to się po prostu sprzedaje. Prawda jest
3
Nowystaryziel
Nowystaryziel
3
witajswiecie
raczej chodzi mi na zasadzie: ma kota na zdjęciu - zagadujesz o kocie, ma w tle palmy - pytasz, gdzie była, bo szukasz miejsca na następne wakacje. Ma w opisie, że lubi karmić kaczki - pytasz czym karmi i gdzie są najfajniejsze kaczki

@Noonecares123: przecież tego typu wiadomości kobiety też dostają spam, ostatecznie i tak najczęściej decyduje to co ma się u siebie na profilu bo tak czy inaczej on
3
Nowystaryziel
Nowystaryziel
@ignis84: Fundamentem i podstawową komórką państwa jest rodzina, a dzisiaj w rodzinach jest kryzys- nie ma rodzin, albo się rozpadają. Spada dzietność i społeczeństwo się starzeje. Mamy ewidentny kryzys społeczny.
Mnie bardziej interesują suche liczby po prostu. Zresztą nie ma się co rozpisywać, bo i tak nie mamy na to wszystko żadnego wpływu, a z psychologii i od psychologów możemy się dowiedzieć, że panuje epidemia samotności- szczególnie wśród młodszych pokoleń.
3
deiceberg
deiceberg
@mirko_anonim: @michal1498 na podstawie tego zdjęcia umiem stwierdzić że na zdjęciu jest fajna laska. Bo lubię takie bluzki, fajny makijaż, czarne błyszczące włosy. ładny rozstaw oczu. Mógłbym ja brać od razu bez gumy
2
Djgregor
@mirko_anonim niby szurowa teoria ale trochę ja popieram, tinder jak większość dzisiejszych aplikacji zrobiony jest tak żeby uzależniać. Jakie korzyści dla firmy przyniesie znalezienie przez użytkownika pary i usunięcie aplikacji? Co do kobiet to wyczuwam tutaj trochę paradoks wyboru, trudno zaangażować się w stosunku do jednego z 50 zmatchowznych mężczyzn.
2
Mefju17
Mefju17
@mirko_anonim: kto chce zużytą laskę przez X ilość facetów? Albo z dzieckiem? NIKT.
2
jazdaniebieski2023
@Noonecares123 przy poziomie dziewczyn na tinderze współczuje sam sobie i pozostałym xD
2
N.....3
2
witajswiecie
z mojej perspektywy wolałabym nawiązanie do mojego profilu niż jeden Opener dla wszystkich, ale ja już dawno zniknęłam z rynku, widocznie zmieniły się metody ¯\(ツ)/¯

@Noonecares123: nie zmieniły się metody, tylko jak większość kobiet nie potrafisz przyjąć do wiadomości jak radykalnie inna jest perspektywa aplikacji randkowych z perspektywy faceta

sam zawsze na tych apkach lajkuję tylko profile, które mają opis albo coś interesującego na zdjęciu, zawsze odnoszę się do czegoś
1