Aktywne Wpisy
Mr_3nKi_ +2
Mam kilka pytań.
- Dlaczego teraz tzw. Państwo islamskie zaatakowało teatr w Moskwie - dodam tylko, że zabili postronne osoby, ale nie wszystkie( a mogli, jak mają w swoim zwyczaju). Na jednym nagraniu zostawili 2-3 osoby i poszli dalej ( znalezisko - filmik.tv strzelają do ludzi i zostawiają 2-3 osoby żywe, bez szwanku)
Nie zrozumcie mnie źle, dopiero co sie zapoznałem z tematem na "chłodno", bez innych nagrań informacji itp, ale to
- Dlaczego teraz tzw. Państwo islamskie zaatakowało teatr w Moskwie - dodam tylko, że zabili postronne osoby, ale nie wszystkie( a mogli, jak mają w swoim zwyczaju). Na jednym nagraniu zostawili 2-3 osoby i poszli dalej ( znalezisko - filmik.tv strzelają do ludzi i zostawiają 2-3 osoby żywe, bez szwanku)
Nie zrozumcie mnie źle, dopiero co sie zapoznałem z tematem na "chłodno", bez innych nagrań informacji itp, ale to
Grooveer +20
Czy wy też widzicie te same laski na #tinder od lat xDD? Korzystam chyba od 2016 roku z przerwami i często usuwam i instaluje znów i do tej pory widzę sporo tych samych lasek. Ja rozumiem siebie bo #przegryw ale one? jak można będąc laską tyle tam siedzieć i nic nie znaleźć.. i to nie są stare profile bo znam je na pamięć, kojarze instagramy, kojarzę ich fotki, typ opisu, nawet dostaje lajki z powrotem ale już nawet nie odpisują na przywitanie. Nawet po zakupie premium gdy siedziałem i przewijałem każdy profil to znaczną część już kojarzyłem sprzed 2-4 lat czy dłużej.
#podrywajzwykopem #randki #blackpill #tfwnogf #zwiazki #relacje #badoo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Fakty są takie, że mamy epidemię samotności- coraz więcej singlów, no a wśród mężczyzn w wieku 18-30 lat statystyki miejscami sięgają 60% jako samotni. Coraz większe grono prawiczków- jako społeczeństwo coraz mniej seksu, zakładania rodzin czy rodzenia dzieci.
Emocje i emocje,
@Noonecares123: przecież tego typu wiadomości kobiety też dostają spam, ostatecznie i tak najczęściej decyduje to co ma się u siebie na profilu bo tak czy inaczej on będzie
@Noonecares123: nie zmieniły się metody, tylko jak większość kobiet nie potrafisz przyjąć do wiadomości jak radykalnie inna jest perspektywa aplikacji randkowych z perspektywy faceta
sam zawsze na tych apkach lajkuję tylko profile, które mają opis albo coś interesującego na zdjęciu, zawsze odnoszę się do czegoś kontekstowo
Mnie bardziej interesują suche liczby po prostu. Zresztą nie ma się co rozpisywać, bo i tak nie mamy na to wszystko żadnego wpływu, a z psychologii i od psychologów możemy się dowiedzieć, że panuje epidemia samotności- szczególnie wśród młodszych pokoleń.
@Noonecares123: spóźniłaś się z tymi radami o jakieś 5 lat. teraz laski otwarcie szydzą w opisach pisząc "nie pytaj mnie o <losowy element zdjęcia>, mam już dość pisania