Aktywne Wpisy

Famine +407
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

klaudia-hadalala +82
Stek podejście nr 2
Kto by zjadł +
Kto by nie zjadł - komentarz
Kto wali wiadro - obserwacja profilu
#gotujzwykopem #chwalesie
Kto by zjadł +
Kto by nie zjadł - komentarz
Kto wali wiadro - obserwacja profilu
#gotujzwykopem #chwalesie
źródło: IMG_8329
Pobierz

1. zaczela jechac prosto na niego z boksujacymi oponami. Zupelnie nie wyglada to na probe ominiecia, tylko ucieczki nie zwracajac uwage na przejechanie kogoś. Oczywiscie skoro zdazyl ja zastrzelic pewnie mial czas na odsuniecie sie, nie zmienia to faktu ze jechala na niego.
2. Oprocz ICE, przy oknie probujacy ja zatrzymac byl umundurowany policjant, wiec nie prawda ze tylko ICE ja zatrzymywalo. Kwestia przypadku kto stal przed
A potrafisz udowodnić to stwierdzenie?
Tutaj sytuacja jest trochę bardziej dynamiczna bo to był protest, gdzie ta kobieta chyba próbowała zagrodzić im drogę? Chyba dlatego widać że wysiadają do niej bezpośrednio z auta
źródło: image
Pobierz@Szczur_w_Koronie: czyli jak bojówki bakiewocza dostaną więcej władzy od rządu to pozwolisz sobie srać nawet do ryja. Po Polakach się nie spodziewałem, że będą grzecznie skakać bo władza im coś każe xD Szok, że to spoleczenstwi robiło
@diszpetri: nie, poglądy polityczne to nie jest powód do strzelania do zatrzymanej
@diszpetri:
@diszpetri: no przykro się czyta. Mają inną opinię niż ty. To nie jest tragedia. Dorośli dojrzali ludzie oddzielają poglądy od wartości człowieka, bo dojrzałość to zgoda na ambiwalencję.