Aktywne Wpisy

PIAN--A_A--KTYWNA +175
źródło: temp_file7695248311974440636
Pobierz
tomosano +10
No to teraz wchodzimy na wyższy poziom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#limanowa #policja #rutkowski
Krzysztof Rutkowski odniósł się do trwającej od piątku policyjnej obławy na Tadeusza Dudę. W jego ocenie działania mają charakter zorganizowany, lecz kosztowny, a poszukiwany nadal może stanowić zagrożenie. Właściciel biura detektywistycznego wyznaczył 10 tys. euro nagrody za informacje o miejscu ukrycia podejrzanego o podwójne zabójstwa w Starej Wsi.
#limanowa #policja #rutkowski

Nie rozumiem zachowania koleżanki z pracy. Siedzimy obok siebie, współpracujemy. Czasem luźne gadki w przerwie. Żadnego podbijania, komplementowania, bycia specjalnie miłym - totalnie w------e. Nie interesuje mnie ta dziewczyna, ja jej raczej też nie. Ona po przejściach, życie się posypało, a ja co jakiś czas słyszę podteksty o byciu samą - w różnej formie. Wiem też, że umie kłamać. Nie ma chłopaka na socialach. Pisze często na komórce. Kątem oka widziałem tapetę z jakimś facetem albo nie wiem co tam było, ale nie zamierzam sprawdzać, bo nie o to chodzi w tym wpisie. Jaki cel ma takie zachowanie? Wystarczyłoby powiedzieć, że spędza czas z jakimś kolegą i już, a nie powtarzać bzdury w kółko. Chcę normalnie pracować...
Wie ile zarabiam, ale przecież wtedy mogłaby mnie próbować uwieść, a tak się nie dzieje od samego początku.
#logikarozowychpaskow #pracbaza #zwiazki #redpill
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
to po co się tym tak interesujesz? Za mało masz tam do roboty? ja ci zaraz znajdę zajęcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)