Aktywne Wpisy
LuckiesFlow +278
Może ktoś widział? Niestety…
Skradziono mi Alfę Romeo Giulia nr EL6KU63
Każdego kto ma jakieś informacje proszę o kontakt.
#wykopefekt #motoryzacja #samochody
Skradziono mi Alfę Romeo Giulia nr EL6KU63
Każdego kto ma jakieś informacje proszę o kontakt.
#wykopefekt #motoryzacja #samochody
JamesJoyce +8
#it #programowanie #programista15k #pracait
Czołem Mirki,
Zauważyłem ostatnio ciekawy i nieco dziwny trend. Na różnych grupach na Facebooku, Discordach i Twitterze, gdy pojawia się artykuł o tym, że AI może zastąpić jakąś grupę zawodową, na przykład artystów czy tłumaczy, w komentarzach dominują oburzenie i wyrazy współczucia. Jednak, gdy mowa o programistach, reakcje są zupełnie inne. Wiele osób wręcz cieszy się na myśl, że programiści mogą stracić pracę przez AI. Przykład załączony, ale jest ich mnóstwo.
Zastanawiam
Czołem Mirki,
Zauważyłem ostatnio ciekawy i nieco dziwny trend. Na różnych grupach na Facebooku, Discordach i Twitterze, gdy pojawia się artykuł o tym, że AI może zastąpić jakąś grupę zawodową, na przykład artystów czy tłumaczy, w komentarzach dominują oburzenie i wyrazy współczucia. Jednak, gdy mowa o programistach, reakcje są zupełnie inne. Wiele osób wręcz cieszy się na myśl, że programiści mogą stracić pracę przez AI. Przykład załączony, ale jest ich mnóstwo.
Zastanawiam
Ja zazwyczaj spotykam się na kawę na pierwsze spotkanie, bo jest to dobry sposób by poznać nową osobę i też za dziewczyny płace, raz się zdarzyło że nie zapłaciłem za fajną dziewczynę, bo wyskoczyła, czy bym jej karty nie doładował w kawiarni i tak jakoś wyszło, no i też raz w kawiarni długo czekaliśmy z jedną i nas nie obsłużyli, to stwierdziliśmy, że idziemy do włoskiej restauracji i dziewczyna była na tyle fajna, że też z przyjemnością zapłaciłem.
Ciekaw jestem waszych doświadczeń z ukrainkami, czy to powszechne?
A i co one mają jak coś piszą i dodają ")"
O co chodzi)
Następnym razem jak na taką trafię to napiszę, że nie spotykam się na obiady, bo jestem biedny i mnie nie stać, ciekawe jak się to potoczy, pewnie odrzucenie z góry xD
#randkujzwykopem #pytaniedoeksperta #rozowepaski #ukraina #tinder #logikarozowcychpaskow #zwiazki
")" oznacza tyle co u nas ":)"
)
to już mam pewność, że to ukrainka@Kalifornix: też takie odniosłem wrażenie, pewnie spotyka się ciągle z typami o 9 po pracy żeby jeść kolacje w restauracjach, serio szanujcie się panowie, bo jestem przekonany, że w polsce frajerów nie brakuje.
@schweizer: po prostu byłem ciekaw o co jej chodzi, dlatego to ciągnąłem, wybacz że nie jestem taki maczo jak ty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Laska ewidentnie lubi sie nazrec na koszt kukoldow, typowi ktorym bylaby serio zainteresowana nie stawialaby zadnych warunkow
@Konszachty: jak to mówią na rynku ŚWIŃ nadal ujnia xD, cisnąć też jej nie zamierzam, niech sobie żyje ( ͡° ᴥ ͡°)
troche sie naspotykalem z Ukrainkami w zyciu nawet z 2 bylem w zwiazku wiec cos tam moge ci powiedziec.
jedyne co musisz wiedziec ze w UA funkcjonuja wsrod kobiet 2 mentalnosci: prawie europejska i post sowiecka.
Ta pierwsza nie ma co za bardzo sie rozpisywac bo nie rozni sie zabardzo od tych u nas czy pozostalej czesci europy. w skrocie nie bedzie cie na poczatku naciagac na nic bo jedynie chce sie poznac. I wie ze zeby dostac jakies drozsze prezenty to w ogole trzeba byc w czyms co mozna nazawac zwiazkiem. Dopiero wtedy zaczyna sie drenaz twojej wyplaty :D zresza jak z kazda
Tu setki by dało wszystko by byc na twoim miejscu
@KondominiumKatoSocjalistyczne: no właśnie, nie wiem po co ją tak usilnie próbowałeś przekonać. Jak chciałeś zabić ćwieka, to było zagadać żeby coś przygotowała, a ty wpadniesz z winkiem
Znajdzie się głupi co będzie sponsorował pannę za przywilej dostąpienia zaszczytu obcowania z jej otworami.