chyba nie kobiety są w twoim przypadku problemem a całkowicie #!$%@? podejście do nich i charakter
@hadrian3: no i wymień konkretnie i szczegółowo jakie to cechy charakteru i podejście są "problemem" - bo ja widzę w tym wpisie tylko narzekanie kogoś kto jest sfrustrowany i smutny tym jak ciężko o normalną laskę o mentalu rodzinnej ciepłej kobiety, a nie ćpunki emocjonalnej i hedonistki
@mirko_anonim No nie wiem wogole ta cala idea zaczynania od randek jest bez sensu. W moim otoczeniu większość związków powstało ze znajomości powstałych na imprezach po pijaku. Czyli od razu pomijamy kilka etapów randkowych i jest conajmniej lizanko/ macanko. Dopiero drugie spotkanie na trzeźwo i zapoznawanie.
dla takich jak ty, to chyba jedyna opcja, pamiętaj tylko, że nawet ta dziewczyna z którą się spotkasz, w głębi duszy będzie tobą gardzić. I słusznie.
Miłej samotności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: tutaj typowy frustrat zapewne posiadający realnie laskę 4/10 grubaskę karlicę który znajduje przyjemność w tym że pluje sobie na innych, gdzie po tym wpisie pakuje się w swojego grata i razem z laską
@mirko_anonim: Tak - pozdrawiam
@hadrian3: no i wymień konkretnie i szczegółowo jakie to cechy charakteru i podejście są "problemem" - bo ja widzę w tym wpisie tylko narzekanie kogoś kto jest sfrustrowany i smutny tym jak ciężko o normalną laskę o mentalu rodzinnej ciepłej kobiety, a nie ćpunki emocjonalnej i hedonistki
to tak samo jakby ktoś szukał pracy
@mirko_anonim: tutaj typowy frustrat zapewne posiadający realnie laskę 4/10 grubaskę karlicę który znajduje przyjemność w tym że pluje sobie na innych, gdzie po tym wpisie pakuje się w swojego grata i razem z laską