Aktywne Wpisy
tcp-protocol +401
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz
KapralKing2 +2
Jakie konkretnie zmiany prawne winny być według was wprowadzone? Z tego co patrzę po necie w innych państwach to te proponowane a więc agresywne rasy zakazane, przymus rejestracji oraz oc nie przełożyły się na jakiekolwiek ograniczenie liczby hospitalizacji w krajach gdzie takie zmiany wprowadzono. #psy #psiarze

@JaFracek: No u mnie to strzelili sobie w stopę lokalizacją, z jednej strony biedra (2km) a z drugiej strony Biedra + Kaufland (ze 3-3,5km), więc nie wiem czego się spodziewali ¯\(ツ)/¯ Tam autentycznie nikogo nie ma, czasem wręcz pusty parking jest.
I chyba stawia te sklepy na własnym gruncie, nie?
źródło: temp_file9196805117950509965
Pobierz@open_or_die: To świadczy o tym, że Dino nadaje się tylko na zapadłe wioski, gdzie nie ma dostępu do super/hipermarketów. U mnie w pobliżu jest kilka dużych supermarketów i tam ludzi wiecznie pełno, a Diono mimo iż jest pomiędzy nimi to świeci pustkami, nie wróżę mu przyszłości w mojej okolicy. Znaleźli swoją niszę to zarabiają, u
Ja ci mogę napisać że w mojej okolicy w podobny sposób działa biedronka, stawia sklepy na większych wsiach i jak dobrze się domyślasz przez większość czasu parkingi świecą pustkami. Idąc twoją logiką to się nie opłaca ( ͡º ͜ʖ͡º)