Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lysyzlombardu bylem i p--------z głupoty xd normalny sklep, sporo rzeczy takich co w innych sklepach nie ma, ale tez nie wszystkie marki są w dino, ceny to p---------e bo porownywanie że dzis jest cos na promocji w lidlu, jutro w biedrze a pojutrze w dino to trzeba być jakimś emerytem zeby tak chodzic i porównywać, biedronka juz dawno nie jest tanim sklepem, ja wiekszosc zakupów robie w lewiatanie, ceny podobne jak
  • Odpowiedz
właściciel DINO nie pozwala wnosić do swojego otoczenia smartfonów. Ludzie nie wiedza jak wygląda. Aby awansować, szef musi znać Twoja rodzinę od kilku lat. ( ͡º ͜ʖ͡º)

@dlugi-gr: też o tym słyszałem brzmi ciekawie w sumie
  • Odpowiedz
Pomijając, że Dino ma inny cel niż przyjechać autem, kupić 5 toreb zakupów i spakować. Tam dużo osób przychodzi pieszo.

Akurat u mnie Dino postawili w taki miejscu, że tam nie ma specjalnie ludzi, na drodze przejazdowej. Drogą tą się najczęściej przejeżdża na większe zakupy do innych sklepów, to jest wypizdowie na którym nikt nie staje. A okolicznej ludności (raptem jedna wioska poniżej 1k ludności) jest trochę mało, aby tak duży sklep
  • Odpowiedz
@kolejne_juz_konto: oho argument wieku, mój ulubiony. Stawiamy obok chlopskiego rozumu XD W jakieś bingo gramy?

okolicznej ludności (raptem jedna wioska poniżej 1k ludności) jest trochę mało, aby tak duży sklep się utrzymał

i tu twoje myślenie polega, bo Dino właśnie celowało do takich klientów i na takie wypizdowy. I jak widać udało im się.
  • Odpowiedz
ja jebix w 12 lat wybudować tyle sklepów i postawić taką sieć handlową to trzeba mieć łeb. Na dodatek to wszystko na rynku gdzie istnieją dużo więksi gracze z większą ilością pieniędzy.

@zeszyt-w-kratke: Bo się wstrzelili w pewną niszę, obrzeża miast powiatowych i małe miejscowości. W mojej okolicy są dwa i aut tam stoi całkiem sporo. Minus taki, że połowa małych sklepików zwyczajnie się pozamykała.
  • Odpowiedz