Aktywne Wpisy

nervous_breakdown +607
Właśnie sprzedałem za 1000 zł Peugeota 206, w którego w ciągu ostatniego roku włożyłem ponad 7 tysięcy
#samochody #motoryzacja #zlomnik
#samochody #motoryzacja #zlomnik
źródło: IMG_20250719_172032
Pobierz
Purson666 +3

@cnka: nie do koca jego, to jest chyba jego brata
@Lukardio: w wolborzu na pewnoe mają coś takiego czy to musi być coś wielkiego jak Amazaon?
no cos buduja, jak w Lubelskim i świetokrzyskim powstanie, to szybko zapełnią Podkarpacie i Lubelskie
@dlugi-gr: też o tym słyszałem brzmi ciekawie w sumie
@zeszyt-w-kratke: "reptylianie" też brzmi ciekawie, ale po zagłębieniu się w temat, można się mocno rozczarować.
Akurat u mnie Dino postawili w taki miejscu, że tam nie ma specjalnie ludzi, na drodze przejazdowej. Drogą tą się najczęściej przejeżdża na większe zakupy do innych sklepów, to jest wypizdowie na którym nikt nie staje. A okolicznej ludności (raptem jedna wioska poniżej 1k ludności) jest trochę mało, aby tak duży sklep
i tu twoje myślenie polega, bo Dino właśnie celowało do takich klientów i na takie wypizdowy. I jak widać udało im się.
@zeszyt-w-kratke: Bo się wstrzelili w pewną niszę, obrzeża miast powiatowych i małe miejscowości. W mojej okolicy są dwa i aut tam stoi całkiem sporo. Minus taki, że połowa małych sklepików zwyczajnie się pozamykała.