Aktywne Wpisy
jmuhha +65
ktos mi wytlumaczy czemu deweloperzy nie budują bloków 12-13 piętrowych jak kiedyś?
-zapotrzebowanie na mieszkania jest tak duże, że i tak by to ludzie kupili,
-potrzeba mniejszej działki na budowe dużego budynku,
-technicznie to prawie taki sam budynek jak 4 piętra?
-stare osiedla mają 13-piętrowce i nawet zieleń / parkingi wokół
wiec czemu sie tego nie buduje juz?
#pytanie #bloki #mieszkania #nieruchomosci
-zapotrzebowanie na mieszkania jest tak duże, że i tak by to ludzie kupili,
-potrzeba mniejszej działki na budowe dużego budynku,
-technicznie to prawie taki sam budynek jak 4 piętra?
-stare osiedla mają 13-piętrowce i nawet zieleń / parkingi wokół
wiec czemu sie tego nie buduje juz?
#pytanie #bloki #mieszkania #nieruchomosci
OlaKordasOfficial +109
Natomiast ty robaku nie możesz legalnie zamontować ledów do soczewki bo to nie są niemcy tylko państwo z dykty.
#samochody #polskiedrogi #pedalarze #prawojazdy #prawo
Stacja paliw jest drogą wewnętrzną.
@Saeglopur: ja mam, podoba mi się to zwyczajnie xD Ale mam tak, że nie oślepia nikogo
@serek_heterogenizowany: To naprawdę jest #!$%@?ące. Ja wiem, że jest dużo firm przerabiających lampy partyzancko, ale wystarczy zrobić procedurę dopuszczenia lamp po przeróbce, przez zwykłego diagnostę i witajcie soczewki biledowe. Oświetlenie drogi to jeden z podstawowych parametrów wpływających na bezpieczeństwo. Realne bezpieczeństwo, a nie wyimaginowane.
tak, pomyliłem się, znalazłem to miejsce na mapach google i tam skręcasz w drogę wewnętrzną na stację.
@emilio-cosso: @kogut_20 pewnie tak, ale mandat byś dostał.
@miodeksmrodek: na takiego wygląda, kto normalny w wyuczony sposób mówi jaki paragraf pozwala na jazdę z takim światłem? Jednak dalej kierowcy należał się mandat
@serek_heterogenizowany: za to powinien być instant sztum i gwałty codziennie
No brawo, brawo bo tam nawet przejazdu rowerowego nie było tylko ciągła droga rowerowa. XD
Palnales wtedy wielką bzdurę, no ale nie ja jestem od uczenia cię
a przytrafić się może łatwo, bo mieszkam na ulicy jednokierunkowej i codziennie ze 100 debili jedzie pod prąd. może któregoś stuknę, wtedy myk telefon w łapę i robię wykop.
@Krupier: a co do tego, to wkleiłeś zaśnieżone zdjęcie, gdzie nie było nawet widać ani drogi, ani żadnego znaku, ani nawet chodnika. zresztą, co ja będę gadał, poruszam się samochodem, rowerami gardzę bo to nie są pojazdy, ale Ty sobie rowerem jeździj. wszystko dla ludzi. tak samo gardzę lodami czekoladowymi.
@WpiszSwojLogin: Miał.
DDR to wciąż droga, chłop niestety jechał prosto a kobieta przecinała jego tor jazdy, więc to ona powinna mu powinna ustąpić.
Druga sprawa skręcając w prawo należy ustąpić wszystkim nadjeżdżającym pojazdom, dlatego dostała mandat.
Miała po prostu obowiązek przepuszczenia tego pajaca
@serek_heterogenizowany:
No i widzisz, nawet takie światło to za mało, by kierowca go zauważył. (。◕‿‿◕。)