Wpis z mikrobloga

Od niedawna posiadam zegarek garmin venu 2 plus oraz garmin edge 830. Czy da się to jakoś skonfigurować aby korzystać z zegarka jako czujnika tętna? Chciałbym uzyskać taki efekt, że wystartowaniu aktywności aktywności na edge zegarek automatycznie dołączył jako czujnik tętna. Jak to zrobić?
#garmin #rower #gravel #szosa #kolarstwo
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wileczeq u mnie w fenix 6
Ustawienia>czujniki i akcesoria>tętno z nadgarstka >transmituj tętno i wtedy szukasz czujnika w edge dodajesz i działa
Chociaż d doświadczenia wiem że tętno z nadgarstka podczas aktywności to słaba opcja, zakłamuje jak reka się spoci najlepiej kup jakiś pasek@na klatę
  • Odpowiedz
  • 0
@dom3ll: czyli przed każda aktywnością musisz włączyć na zegarku transmitowanie tętna do zewnetrznego urządzenia (edge w tym przypadku)?

Mam nawet polar h10, ale ma jakieś problemy z bateria i chciałem przetestować zegarek
  • Odpowiedz
@wileczeq u mnie da się włączyć cały czas tylko nie wiem jak to może działać na baterie w zegarku bo nigdy nie korzystałem z tej opcji, co do polara to może po prostu zmien baterie odegnij trochę pin który dociska baterie
  • Odpowiedz