Aktywne Wpisy
Jamniki2 +183
Ja #!$%@?, nie zapomnę jak wkręciłem jakiejś idiotce z tagu #narkotykizawszespoko że mam koks w Warszawie, typiara po 5 minutach gadki podała mi swoje dane, zdjęcia na maxmodels czy jakoś tak i chciała obciągnąc za grama xD masakra, dzieci nie ćpajcie. Nawet jej nie odpisywałem, a ona dalej sama się upokarzała. #heheszki #bestofmirko no i #warszawa stoilca xD
Mówi się
- EMBAPE 52.0% (292)
- MBAPE 26.0% (146)
- inaczej 21.9% (123)
taki dom w okolicach dużego miasta w polsce to minimum 2 miliony, a ten jest na przedmieściach houston w stanach i kosztuje ułamek tej kwoty
#nieruchomosci #dom
Jak nie jesteś fachowcem, to wydasz dużo pieniędzy na maintenance. Do tego dykta w bardziej wilgotnych warunkach to dużo pleśni i grzybów…
W texasie
@Lethaliity: Którego nikt nie zarabia poza może kelnerami którzy tam żyją z napiwków. Średnie zarobki w Texasie to 4775 dolarów miesięcznie ( https://www.forbes.com/advisor/business/average-salary-by-state/ ) Przy całej gównowatości tego domku i oferty to chyba najgorszy możliwy argument przytoczyłeś.
Podatki majtkowe to przyszłość, wspomniesz moje słowa ;)
No zasadniczo tak, pytanie jak ceny domów na Wawrze wyrównały się z domami w Houston....
Ale byłeś przynajmniej raz w Ameryce? Prawda? PRAWDA?
W USA taki domek to nie jest symbol luksusu. Po prostu jest ich pełno. Na ulicy każdy taki ma - nauczyciel, pielęgniarka, mechanik. Po prostu ludzi stać. Spójrz na serial Married with Children. Tam z kolesia się śmiali,
@topikPajak: bo mamy zimę, więc trzeba budować na fundamentach, inaczej po zimie dom trochę się przekrzywi. Oni nie mają, tzn. nie taką żeby grunt zamarzał.
https://boards.4chan.org/int/thread/194650465/ameriwealths-actually-cant-suffer
@sruk: Tylko u nas jest to murowany dom a oni robiąte chałupy z płyt OSB i bez ocieplenia bo w teksasie ciepło.
Tak tam cudownie i różowo.
@del855: 22.5% Murzynów w mieście Houston, niemal zero w Warszawie.
Na Wawrze Twoimi sąsiadami są inne banany w willach po 2-3 melony, w USA w takim domu masz getto obok xD
rzuc sobei okime na oferty, murzyni mieszkaja w inncyh dzilenicach, nie tych z domami po 500k+...