Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: mi się wydaje że za bardzo się spinasz w życiu, pomyśl co będzie dalej jak tego nie zmienisz depresja niemal pewna. Też miałem coś w ten deseń, spina przemyślenia min. co by było gdyby to tamto aż w końcu zrozumiałem aby w większości brać życie jakie jest i co los przyniósł mimo starań.

Życie jest mega krótkie i s-------a bardzo szybko nie warto go zakwaszać. A myślenie gdybanie że
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jesteś niewolasem strasznym, tutaj nie ma ratunku. Po terapii szokowej możesz się nie pozbierać a sam z siebie to za 20/30 lat zrozumiesz jak głupi jesteś ale wtedy będzie już za późno żeby to przed sobą przynać.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: za bardzo się boisz utraty tych pieniędzy, a nie masz podstaw. Jeśli sobie weźmiesz urlop raz w roku to nie stracisz nagle pracy, oszczędności i świat się nie zawali.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim 25 latek który twierdzi że zmarnował swoje najlepsze lata.. nowe nie znałem. Chłopie najlepsze przed Tobą ale wyjdź z myślenia o przeszłości, serio to jest jakaś plaga pokolenia mającego teraz 20-30 lat
  • Odpowiedz