Aktywne Wpisy
Batonoski +118
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
yourgrandma +37
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będzie muzyka symfoniczna. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Zdecydowaliście, że następną kategorią będzie muzyka symfoniczna. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Wysłałem maila prosząc o wyjaśnienie zaistniałej sytuacji i odpowiedź również mnie nie zawiodła.
Chciałbym tylko powiedzieć, że firma ICEO - Venture Builder z siedzibą w Krakowie - ma zespół techniczny, który fabrykuje dowody w ramach rekrutacji i kłamie na temat prac kandydatów, a dodatkowo odznacza się niesamowitą niekompetencją.
Zespół techniczny specjalnie zakomentował mój kod i odpalił program, aby pokazać mi, że w ogóle nie działa. Dodatkowo przedstawili stosowne screeny potwierdzające fabrykację dowodów. Jakby tego było mało, po zapytaniu się dlaczego przywalili się do rzeczy, którą samą zlecili - wywalili z odpowiedzi moją uwagę i odpisali drugi raz to samo. A potem pomylili jeszcze kody odpowiedzi HTTP z walidacją serwera na parametry.
Dziękuję za uwagę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#programista15k #programista25k #iceo #it #programowanie
czy jest tu w ogóle ktokolwiek kto dostał pracę gdzie w rekrutacji bylo zadanie domowe "tylko na 3 h"?
Ja nie rozumiem jak można prosić o zadanie rekrutacyjne, po czym nawet go nie odpalisz
@nugla3371: No właśnie to jest zastanawiające. Może w ten sposób outsourcingują swoje własne taski? Kawałek po kawałku chętni do pracy odwalą robotę za darmo. Mikro usługi to przyszłość. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dowiedziałem się głównie dlatego, że prezes i wujek dziewczyny to dobrzy znajomi. Potem HR dzwonił mnie przepraszać, ale ja już ni #!$%@? nie chciałem
Przypadek OPa jest skrajny, ale zawsze 100% komentarzy o zadaniach domowych jakie widziałem to ktoś poświęcił kilka/kilkanaście godzin a i tak nie przyjęli, najczęściej czepiając się jakichś pierdół. Dobrze wiedzieć, że czasem się jednak udaje.
rekruterka po wstępnej rozmowie podsyła zadanie, ale jak to mówi takie na 2-3h. siedziałem w sumie 8h. polecenie niespójne, źle spisane wymagania, instrukcja zrobiona w stylu "napisz apke konsolową która odpytuje/pokazuje informacje XYZ. spróbuj użyć dependency injection i unit testów". trzeba było naklepać aplikacje konsolową, która odpytuje API o informacje (a
Dzięki że ktoś to pietnuje